joi, 4 aprilie 2013

USL NU S-A RUPT..., DAR OARE CAT MAI TINE ???

Ia mai toarn-un paharel
Sa-i mai dezbinam nitel...
                          HA! HA! HA!...
 
  Scartaie caruta... ! Paraie... ! Paraie... !
Mariajul dintre PSD si PNL pute a adulter!
Chiar daca nu s-au despartit nu mai este cea fost in "luna de miere"!!!  Ponta, unul dintre parteneri, a tradat, pentru a-i satisface poftele lui Traian Basescu in materie de procurori. A tradat alegatorii, partenerii de coalitie si o mare parte a propriului partid.
  Cei doi copresedinti ne asigura cu gurita lor ca momentul a fost depasit si ca niciunul dintre ei nu intentioneaza sa rupa "mariajul". Tradatorul nu a fost iertat, dar a fost obligat sa-si asume public responsabilitate actelor sale.
  Pericolul major care pandeste aceasta "casnicie" nu este legat de numele procurorilor sefi propusi, desi, dupa patima si vehementa dezbaterilor din presa aceste nume nu pot fi ignorate sau spalate de trecutul lor, ci faptul ca facand aceste numiri Ponta aduce zazania, neincrederea si tradarea in interiorul USL bagandu-se astfel constient sau dus de nas in jocul presedintelui.
   Numirea intempestiva a procurorilor sefi fara consultarea partenerilor de coalitie a reusit sa bage vrajba intre cei doi copresedinti USL. " Nu suntem parte si nu suntem de acord cu intelegerea politica facuta cu Traian Basescu prin care sa se imparta aceste pozitii...Aceasta decizie luata de premier este una pe care domnia sa a luat-o, asupra careia pentru prima data de la infiintarea USL nu ne-am consultat...si asupra careia, tot pentru prima data de la crearea USL ne despartim fundamental..." a spus Crin Antonescu.
   Ce l-a facut pe Ponta sa accepte rolul "Calului Traian" in interiorul USL,  nu mai conteaza pe langa gravitatea unei eventuale ruperi a aliantei. Nu mai conteaza daca prin aceasta "coabitare" cu presedintele doseste vreun nou plagiat, daca plateste vreo datorie mai veche sau daca s-a lasat ademenit de povesti basiste. Nu mai conteaza nici daca a fost dus cu zaharelul asa cum obisnuieste presedintele sa-i "indulceasca" pe cei de care are nevoie, si nu va conta nici daca dupa ce-l va folosi, presedintele, i-o va trage asa cum le-a tras-o la toti ceilalti. Ceea ce conteaza este sa nu-l inseli pe cel care ti-a acordat increderea si sa nu bati palma cu dusmanul.
   Faptul ca aceasta slabiciune, supunere, constrangere sau inconstienta a lui Ponta a nascut in ochii opiniei publice, dar si mai grav in perceptia partenerului lui de coalitie Crin Antonescu un nou "cuplu" politic: Traian Basescu- Victor Ponta, este extrem de periculos pentru viitorul USL.
   Nu s-a rupt acum, desi erau motive...nu se va rupe maine, pentru ca liberalii sigur mai au nevoie inca, de USL, dar odata inceputa daramarea acestei constructii nu poate sfarsi decat intr-un morman de moloz de care v-a beneficia Traian Basescu si toti apropiatii lui. Ca de fiecare data !
Blestemul continua ! Basescu castiga iar ! Si cand e treaz...si cand e mahmur...si cand il credeam mort ! Ii ies toate pentru ca are cu ce, dar mai ales pe cine conta !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu