miercuri, 17 aprilie 2013

ELENA UDREA VREA "POPULAR" DAR SI PRIN CORESPONDENTA

   Dezbracata in urma concursului de frumusete din interiorul PDL de toate functiile politice Elena Udrea, ca orice diva care se respecta, face cu ochiul miscarilor populare ale presedintelui dar si celor care vor sa se exprime prin corespondenta.
   Moftul Blondei referitor la satisfacerea virtuala a celor care nu se pot prezenta in persoana sa bage in urna, vine in contextul intentiei puterii de a modifica pragul de prezenta pentru validarea referendumului. Ea a criticat aceasta intentie aratand ca pentru satisfacerea nationala ar fi mult mai util exprimarea prin corespondenta decat excluderea de pe lista a celor care nu au posibilitatea sa o faca fizic.
   In acest context diva intentioneaza sa propuna Autoritatii Electorale Permanente infiintarea unui video-chat care sa serveasca popularizarii tuturor aspectelor sale politice dar si apropierii de dorintele fiecarui alegator interesat. Ramasa doar in "neglijeul" politic dupa ce-a pierdut la pokerul pe dezbracate din partid si ajunsa la maturitatea politica la care cererea incepe sa depaseasca oferta Nutzy vrea sa-si asigure clientela pentru viitor. Cum tete-a-tete nu se mai poate, macar prin corespondenta.
   Referitor la miscarile populare ale presedintelui aceasta a precizat ca daca in  jurul acestor miscari se pune de-un partid politic, ea va "renunta la postura de membru PDL" si il va acompania pe presedinte in miscarile sale.
    Chiar daca Coana Leana confunda calitatea de membru de partid cu "postura" de a fi membru, ea este dispusa sa faca acest spagat politic si sa puna punct pozitiei neclare de a fi cu un picior intr-un partid si cu unul intr-o miscare.
    Daca luam in calcul meritul ei de a reusi sa intre cand vrea pe usa din dos a Cotroceniului, nu vad cum nu ar intra si in miscarile presedintelui. Bineinteles ca va fi acolo ! Bineinteles ca va avea un loc pus deoparte ...poate chiar o canapea...! Isi va muta in noua miscare si vestitele ei posete Louis Vuitton si pantofii cu uriasele tocuri cui si extravagantele toale de firma, desi presedintele a declarat de mai multe ori ca o prefera fara posete, descaltata si fara hainele care au consacrat-o.
    Sper ca nimeni nu este atat de naiv sa creada ca Basescu a renuntat la favorita sa blonda sau ca ambitiile ei nu mai sunt atat de mari mai ales acum cand in cadrul concursului de frumusete din PDL ( concurs pe care l-a pierdut in favoarea "Buldogului falcos", de ramai crucit cand vezi preferintele portocaliilor in materie de frumusete...) a avut destui laudatori care au facut-o sa se simta ...Super !
   Circula un zvon cum ca sambata trecuta Traian Basescu dorea sa-i explice divei ce si cum e cu miscarea asta. Se simtea excitat de doctrine politice si voia sa le impartaseasca cu Elena. Grabindu-se sa ajunga, n-a mai avut rabdare si s-a bagat in fundul unuia ce circula in fata sa. N-a mai ajuns...iar Nutzy a ramas cu doctrina nereperata...!
Ha ! Ha ! Ha !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu