marți, 30 aprilie 2013

"INCORNORATUL DE KOBE" MeReU PENIBIL !!!

    Daca mai existau "Ungureni" care nu erau inca convinsi de penibilul in care se lafaie fostul sef al spionilor Mihai Razvan Ungureanu, zilele acestea au avut ocazia sa se convinga. Fara sa se dezminta "Incornoratul Kobe"  si-a demonstrat maestria de a se pune in astfel de situatii.
  Despre MRU stim, contrar propagandei basiste de odinioara care ni-l prezenta drept personajul politic providentia scos din jobenul presedintelui si prezentat drept viitorul presedinte al tarii, ca s-a dovedit a fi cel mai caraghios prim ministru din istoria contemporana a Romaniei si a sfarsit pe soseaua de centura a politicii romanesti brat la brat cu traseistul de notorietate Pavelescu.
   Lasand la o parte mofturile sale fine in materie de alifii, unguente si parfumuri cu care serviciul de protocol al guvernului isi alinta seful, mai retinem doua judecati de valoare emise de gurita acestui scolit prin cine stie ce departamente secrete: "Ponta nu va fi niciodata prim ministru fiindca n-a fost la zilele de nastere la care ar fi trebuit sa mearga..." si "Fiti ungurenii mei..."
Cata valoare dom'le ! Cum le mai stie el pe toate ! Si ce de cuvinte a invatat "Istoricul" nostru ! Ramai cu gura cascata...ca la "panarama" cand pe scena apare maimuta.
   Recent prinzand un microfon si dornic sa se faca auzit, a spus ca Ponta nu intelege umorul presedintelui atunci cand acesta il lauda spunand ca n-a stricat ce-a facut "Falnicul Boc". Cu aceeasi atitudine sfidatoare pe principiul numai eu sunt desteptul lumii...., toti ceilalti sunt niste fraieri, s-apuca sa traduca ironiile prezidentiale ca doar e singurul uns cu toate alifiile si le poate intelege: "Cand lauzi pe cineva ca nu a facut rau, nu e lauda, lauzi repetentul ca a venit la ore...E o ironie foarte groasa. Ponta intelege mai greu umorul presedintelui..."
   Bravos monser ! I-ai zis-o de la obraz ! Sa-si vada "repetentul" clasei lungul nasului si sa nu se puna cu tine care....,  cate carti ai citit...ti s-au urcat toate la cap !
   MRU este atat de penibil in dorinta lui de a epata incat nu-si da seama ce spune. Ia sa vedem ce-a spus presedintele: "Multumesc si guvernului Ungureanu ca nu a afectat cursul masurilar si la fel si guvernului Ponta..."
Oaoooo !!! Ce tare ! Cu atatea tone de carti in cap, MRU oare intelege ce spune ? Cine-i repetentul clasei...? Doar Ponta ?
   MRU este el insusi o ironie a sortii si nu-i cel mai indreptatit sa faca ironii pe seama altora. El a fost "dopat" si sustinut puternic de Traian Basescu. Asta este singurul sau merit. Acum nici presedintele nu mai are nevoie de el si daca as vrea sa fiu rautacios as spune ca pe domnia sa, l-a laudat presedintele pentru vacile Kobe mancate si pentru unguentele consumate de-a lungul mandatului sau de 78 de zile in fruntea guvernului.
   Pentru ca penibilul in care se lafaie mult trambitata persoana providentiala a politicii romanesti sa atinga cota maxima,  ieri a primit o laba peste bot chiar de la fostii sai aliati, care in prostia lor, in decembrie 2012, l-au bagat in parlament. 
   La propunerea de unificare a fortelor de opozitie facuta de autointitulatul "Mesia Dreptei", Blaga presedintele PDL, a spus ca discutia despre o eventuala alianta intre formatiunile de dreapta va avea loc la momentul oportun, dupa ce fiecare va fi validat in alegeri. " Nu vreau sa fim aroganti, dar va trebui sa vedem fiecare formatiune politica ce se prezinta la alegerile euro-parlamentare, sa se valideze fiecare..."
   Aoleuuuu ! Ce facusi Blaga ? Omorasi cadavru...? Trimiti in batalia electorala Forta Civica care are cinci ostasi si-un caporal ? Sa se valideze ce ? Ca-s morti de mult ...si put ?
   Prin aceasta declaratie Blaga pune punct visului lui MRU de a fi unicul candidat al dreptei la prezidentialele din 2014 si trimite partiduletul de buzunar, cumparat ca la talcioc de seful spionilor, singuri in batalia pentru euro-parlamentare. Acestia care n-au membrii de partid cate persoane ar trebui sa puna pe lista, se vor valida, probabil, ingropandu-se definitiv.
Se poate oare mai penibil de-atat ???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu