luni, 15 aprilie 2013

BASESCU S-A CIOCnit PE "DRUMUL VINULUI" !!!

De la beat...carciuma vin
Merg pe gard, de drum ma tin...
                              Fiola !!!... Puneti-i fiola !!!

   Tocmai acum cand circula din ce in ce mai multe zvonuri cum ca presedintele a pus mana pe un "Copilot", ghinionul prezidential din trafic, a rabufnit.
   Sambata, 13 aprilie, pe la pranz in jurul orei 13, presedintele Traian Basescu aflat in trafic pe "Drumul vinului" a "pupat" cu Loganul personal "partea dorsala" a unui roman pe care fatalitatea cifrei 13, sau norocul chior, l-au pozitionat in fata presedintelui. "Pupatura" a sifonat atat "partea dorsala" a celui din fata cat si "buzele" Loganului prezidential.
   Accidentul la fel de banal ca multe alte asemenea accidente a fost confirmat de Administratia Prezidentiala care printr-un comunicat de presa ne-a spus ca presedintele nu a lovit masina "nici in plex, nici in fata"..."pixelul albastru" stand marturie si in acest caz.
   Un martor ocular povesteste ca soferul accidentat s-a napustit cu o scula in mana si gura plina de ocara, dar impresionat de "haidamacii" care il protejau pe presedinte a dat drumul sculei mecanice, si-a inghitit injuraturile, si tremurand l-a asigurat pe presedinte ca bara masinii sale era sparta mai de mult. Dupa acest moment de sinceritate impus de prezenta "haidamacilor",  coabitarea dintre cei doi soferi a functionat perfect motiv de gelozie pentru premierul Victor Ponta care potrivit unor surse apropiate de domnia sa, ravneste la calificativul de "Coabitantul cel mai cel...".
  Cuprins de oarece ameteala ce l-a facut sa asemene masina din fata, cu cine stie ce "Blonda..." si probabil cu o lipsa severa de apa in organism, presedintele a batut palma cu cel "busit" bucuros ca a scapat intreg si ca n-a impis tara intr-o neprevazuta campanie prezidentiala.
   Potrivit Politiei Rutiere Ilfov, presedintele a fost foarte corect. A suflat in fiola, care nu s-a inverzit...ci a capatat o culoare maronie identica cu cea a domnului Jack Daniel's ce se afla aproape gol in masina presedintelui spulberand astfel banuielile opozantilor politici referitoare la starea presedintelui in momentul impactului. De altfel contrar acuzelor generale, statistica spune ca accidentele rutiere produse de Traian Basescu sunt foarte rare...toate fiind provocate doar cand presedintele era treaz.
   Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, dovedit a fi un om cu mult haz inca de pe vremea cand o propunea pe Alba ca Zapada politicienilor din Romania, a postat pe pagina sa de facebook un indemn pentru cel accidentat: "Du-te si spune-le vecinilor ca unde ti-au zgariat si ti-au scris 'spala-ma', te-a pupat masina presedintelui"
  Gluma consilierului ma face sa cred ca, "pupat" de presedinte in "partea dorsala" ( a masinii )..., avem primul roman fericit !
 
P.S. Afland de accident 99% dintre romani au intrebat daca Traian Basescu era "treaz" in momentul CIOCnirii. Doar restul au intrebat daca a adormit la volan... !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu