marți, 9 aprilie 2013

PURADELA LU' TAC-SU' VREA VOTUL TIGANILOR !!!

 

   Haoleu...manca-ti-as' !!! Puradela lu' tac-su', facuta "Iuroparlamentar" la apelul bocancilor pedelisti, s-a dus in tiganie, la Curtea Regelui Cioaba, sa gadile "hetnia"  la "cocosei" si sa ii "ciordeasca" sustinerea pentru un nou mandat.
   Ea a fost intampinata la Congresul Organizatiei Internationale a Rromilor de la Sibiu, de intreaga familie regala care a rasfatat-o pe mezina presedintelui, oferindu-i o papusa traditionala de sex masculin cu numele de : "Barbulica"!
   "La nunta dansei i-am dat-o pe Iulica, papusa de sex feminin, si am zis ca ar vrea sa il aiba si pe Barbulica..." a declarat Dorin Cioaba care printre altele, a confirmat ca "Iulica", papusa daruita la nunta, avea la gat o salba de aur.
  Se pune o intrebare: Ce avea de aur Barbulica ??!! Nu va ganditi la prostii ...!
  Voturile ce stau in spatele acestei papusi, sunt de aur. Voturile etniei sunt mult mai importante decat orice salba de aur, iar Gogosica lu' taticu' nu se sfieste sa le cerseasca.
   Abandonat de marea masa a electoratului, cu simpatia la cota cea mai de jos si aruncat la cos de propriul sau partid, Traian Basescu, ferocele "animal" politic si "smecher de smecher" si-a dat seama ca numai pe tigani mai poate conta pentru a securiza viitorul mandat de "iuroparlamentar" a puradelei sale. Ca urmare si-a trimis mezina ambasadoare la Curtea Regelui Cioaba. Cand este vorba de viitorul propriei odrasle si cand acest viitor depinde de votul acestora, "tiganca imputita" nu mai pute.
   Desigur, prezenta Ebei in inima tiganiei nu-i o premiera pentru familia prezidentiala. Maria Basescu, mama Ebei a mers cu mare voiosie alaturi de candidatul de-atunci Traian Basescu, la serbarea tiganeasca traditionala de la Costesti, unde, s-a lasat imbracata in piranda, a dansat si a primit in prezenta Imparatului Iulian un medalion de aur de la cumatrul Bercea Mondialu'.
   "Barbutul" pe care familia prezidentiala s-a obisnuit sa-l joace pentru a castiga voturile etniei rromilor, a ramas unica posibilitate a lui Traian Basescu de ai satisface mezinei, ifosele de mare politician european. PDL-ul care a trimis-o la Bruxelles in 2009 nu mai are de unde, si nici nu cred ca mai vrea, sa-i aloce o cota pe fiecare sectie de vot asa cum a facut atunci. Banii lui Syda si ceea ce a "cules" tacsu' in anii cat a fost la putere nu merita aruncati pe mult ravnitul "loc de joaca" cand ai cumetri, fini si un rege ce-ti pot da o mana de ajutor in a strange voturile necesare.
   Printre salbele de aur, lanturile, ghiulurile si inelele etalate de cogeamitea floare mondiala a etniei cu unicul scop de a pune in evidenta stralucirea si mandria neamului tiganesc..., printre pozele facute la minut cu tabletele de pirande..., Eba le-a cautat in coarne bastanilor adunati la congres, declarandu-se solidara cu toate problemele lor de discriminare si incalcare a drepturilor cetatenesti. Numai ca, hipnotizata de unicul ei scop, s-a bagat prea mult in "troaca tiganeasca" reusind sa starneasca reactii dure la adresa sa.
   Regele Ciaba a sustinut la acest congres necesitatea introducerii unor legitimatii speciale pentru rromi care sa contina datele de identificare ale posesorilor. Gogosica lu' taticu' pe principiul ca nu-i destul... daca nu esti si fudul, a fost deacord cu acest demers, ceea ce l-a enervat peste masura pe Madalin Voicu, unul de-al lor, care a spus: " Asta este o cretinitate, o idiotenie, si nu stiu cine ar putea marsa la asa ceva in afara de proasta aia mica a lui Basescu..."
Ce sa mai zic ? Cand prostia nu doare, nu se vindeca... se agraveaza !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu