miercuri, 24 aprilie 2013

IEPURASUL PLAYBOY GINA PISTOL, NORA PENTRU MAMA ELENA UDREA...?!

   Vuieste targul ca in curand Elena Udrea va fi soacra mare !
   Dupa chiolhanul de anul trecut cand partenerul ei politic, presedintele Traian Basescu, si-a maritat mezina s-ar putea sa avem nesperatul privilegiu de a fi contemporani cu un alt eveniment matrimonial: Elena Udrea soacra mare la nunta fiului vitreg Cocos cel mic.
   Ziarele de specialitate sustin ca intre Iepurasul Playboy Gina Pistol si Alin Cocos fiul vitreg al sexy-pedelistei Elena Udrea, s-a infiripat o adevarata poveste de dragoste. O idila inceputa pe malurile Senei chiar in orasul indragostitilor !
   Cunoscuta in peisajul monden drept o femeie fatala cu apetit pentru barbatii cu potenta financiara ridicata, despartita proaspat de fotbalistul Mihai Radut, Gina Pistol si-a gasit alinarea in bratele baiatului de bani gata a lui Cocos-tatal, sotul "Blondei de la Cotroceni".
   Potrivit acelorasi surse cei doi au chefuit intr-un club de fite din capitala Frantei, unde Cocos junior si-a serbat ziua de nastere. "Gina mi-a spus ca la intoarcerea in tara, Alin i-a dat un inel..." a declarat un apropiat al divei, semn ca, "Craiul" de Dorobanti nu a pierdut timpul de pomana..., nu se-ncurca in amanunte..., si baga mana adanc in portofel pentru a satisface mofturile noii sale achizitii. A invatat de la ma-sa, cum sa absoarba fondurile lui Cocos-tatal, cum si pe ce sa le cheltuie. Ca orice barbat care se respecta nu se uita la bani cand vine vorba de iubita.
   Contactati pentru a confirma sau nu aceasta relatie, cei doi oarecum s-au contrazis. In timp ce fiul vitreg al Elenei Udrea nu a dorit sa confirme aceasta relatie, Iepurasul-sexy Gina Pistol, mai sloboda la gura ca orice femeie, a spus ca i-ar placea s-o aiba ca soacra pe Elena Udrea. De unde putem trage concluzia ca barbatul ca orice barbat deocamdata se gandeste doar la asternut, in timp ce fata ar vrea si acte.
  Bine acum nici nu trebuie sa ne aprindem prea tare, ca tipul cam pe toate pe care le-a avut le-a facut sa creada ca vor ajunge nurorile Elenei Udrea, si pana la urma toate s-au multumit doar cu asternutul, dar un pic de atentie la tendintele vestimentare pentru postura de soacra mare nu ar strica. Ca nu se stie niciodata de unde sare iepurasul. O fi cantand el Cocosu' in casa dar si Ginuta stie ca doar o gaina ca ea face ciorba buna.
  Atat "Craiul" de Dorobanti cat si diva sexy sunt cunoscuti in lumea mondena pentru impresionantele palmarese in materie de cuplari. Alin Cocos se poate lauda cu faimoasele sale cuceriri demne de un baiat de bani gata fitos si dornic de afirmare. Anna Lesko, Ilinca Vandici, Marina Dima ...sunt frumusetile patriei care i-au trecut prin asternuturi. De partea cealalta, cum banuiam dealtfel, blonda fatala si-a lafait dantela lenjeriilor sale intime prin cearceafurile mai multor barbati bogati din domeniul afacerilor sau din fotbal.
Ei si ce ! Cine se mai iuta in urma, cand stim toti de la vechii invatati ca dragostea invinge totul... si din strabuni ca orice boarfa spalata e ca noua...
 
P.S. Daca stirea este adevarata le uram tinerilor insuratei vila tapana facuta din fondurile absorbite de Elena Udrea iar pe Iepuras sa-l vedem cat mai curand euro-parlamentar ales pe listele miscarii basiste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu