joi, 18 aprilie 2013

EBA S-A "BAS..." IN PARLAMENTUL EUROPEAN

   Ieboooo !!! Ajunge ca te faci de tot rahatu'... si ne stropesti cu "succesurile" tale !!!

  Sedata de tac-su' cu drogul politicii cotroceniste, odrasla prezidentiala, nu rateaza nici o ocazie sa traga "fasuri" in plenul parlamentului si sa dea cu mucii in fasolea europenilor. Ea si-a demonstrat talentul oratoric si cultura, ori de cate ori a vrut sa "vorbeste" de la tribuna Parlamentului European.
   Printre dezacorduri, cacofonii, sughituri si potihneli "Printisorul" in fusta a lu' tac-su' ataca pe toata lumea de la colegi de partid, la adversari politici.
   Luni cu ocazia unui discurs tinut in plenul PE, Eba, a sustinut ca presedintele PNL Crin Antonescu ravneste la o Constitutie "care sa serveasca propriilor interese": " Crin Antonescu cocotat in varful Comisiei parlamentare de revizuire a Constitutiei, care inca este candidatul actualei majoritati la Prezidentiale, isi doreste o constitutie care sa serveasca propriilor interese. Trag astfel un semnal de alarma si spun: NU dictaturii parlamentare !"
   Las la o parte exprimarea "Pitipoancei" din care nu inteleg cine-i candidatul la prezidentiale, Crin, Comisia Parlamentara sau Constitutia. Las la o parte si fumurile acumulate de prin discoteci in "dovleacul" caruia "Duduia" ii spune cap, dar nu pot sa nu remarc analfabetismul politic accentuat ce zace in interiorul lui. Cum sa vorbesti despre "dictatura parlamentului" tocmai in plenul Parlamentului European. Parlamentul ca institutie, pentru intelegerea mezinei prezidentiale, este organul suprem al democratie  unei tari. El exprima vointa poporului. Asta-i dictatura ?
  Eu cred ca Eba s-a nascut fara proprietatea termenilor, ea nu vrea "dictatura parlamentara" dar o vrea pe a lu' tac-su si solicita comisiei de revizuire sa faca o Constitutie dupa chipul si asemanarea familiei Basescu. Chioara, cheala, botoxata si cu vanzari anterioare ! Este dispusa sa-si bage Constitutia, ma rog, proiectul de revizuire intre picioare si sa fuga la Bruxelles ca sa le arate pe viu europenilor ce poate face Crin Antonescu daca nu este oprit la timp. Culmea este ca in Parlamentul European sunt suficiente urechi dispuse sa asculte "fasurile" fatucii.
  Nu mai are niciun rost sa ne tanguim, sa ne miram si alte alea, pentru ca atunci cand am bagat-o in urna ma-sii am stiut ce "valoare" trimitem sa ne reprezinte in PE. Vom putea corecta aceasta greseala abia la anul, cand vor fi alegeri euro-parlamentare, pana atunci, nu ar strica sa-i amintim "Celei mici" ca uneori e mai bine sa taci si sa fii luat de prost decat sa vorbesti si sa confirmi ca esti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu