marți, 23 aprilie 2013

LIBERALII "ACOPERITI" AU "INITIATIVA "...!!!

  Dupa o indelungata si chinuitoare scremere o mana de liberali "acoperiti" incurajati de galeria basista au emanat un nou "partz" politic menit sa imputa si sa tulbure atmosfera din USL: Initiativa Romania Liberala.
   Initiatorilor, treziti dintr-un vis erotic plini de sudoarea dizidentei li s-a sculat "initiativa" si s-au lasat prada poftelor libertine venite pe filiera secreta de la Cotroceni.
  Asa zisa Initiativa Liberala este de fapt o platforma politica pusa la cale de serviciile secrete controlate de Traian Basescu pentru a sparge USL-ul si a destructura PNL. Ea este special conceputa pentru a rupe un segment liberal folosindu-se aceeasi reteta ca in cazul episodului cu "Draga Stolo" din 2006. Diferenta majora este ca acum "acoperitii" nu prea au unde se duce. PDL-ul e pe duca, Forta Civica e forta doar pe hartie iar Miscarea Populara pare mai degraba un ansamblu de dansuri populare format din pedelisti nesatisfacuti de fostul lor partid.
   Ieri a avut "botezul" acestei "emanatii" fiind nasita de un sef si un fost sef de servicii secrete. Felicitarile, masa si dansul au avut loc la hotelul Hilton in prezenta mai multor invitati cu staif basist.  Pai parca ii spunea Initiativa liberala ? Unde sunt liberalii ? Am vazut doar melescani, ungureni, pavelesti, cotoi si multe multe grade albastre... Toti acoperiti si teleghidati din dealul Cotroceniului.
   Dupa terminarea reuniunii Chiliman, tartorul sef al zvacului politic- dand o replica lui Crin Antonescu care afirmase ca membri PNL integrati in aceasta initiativa ar trebui sa demisioneze din partid- a zis cu gurita lui de primar de sector: "Din pacate Crin Antonescu a exclus liberalismul din PNL, asa ca daca vrea sa ma excluda si pe mine, este liber sa o faca...Eu insa, nu plec din PNL..."
   Asadar, lucrurile sunt clare. Chiliman vrea si cu slanina in pod si cu buze unse. El nu demisioneaza pentru ca isi pierde automat mandatul de primar si risca ca in cazul unor alegeri partiale sa nu mai castige primaria. Face practic ce-a facut in 2006, Pinalti, care doar s-a alaturat ca "sustinator" al grupului de transfugi liberali condus de duetul Stoica-Stolojan.
   Chiliman nu vrea sa renunte la avantajele pe care le-a castigat sub umbrela PNL, dar santajat de Traian Basescu cu cine stie ce dosare penale face tot ce acesta ii cere. Amestecul dintre politica si serviciile secrete sau implicarea santajului in politica este specialitate lui Traian Basescu. El a coordonat si imixtiunea serviciilor in timpul "suspendarii" de anul trecut cand "acoperitii' au lucrat cu motoarele turate la maxim. El coordoneaza actiunea si acum cand obiectivul trasat este spargerea USL si ruperea unei aripi liberale.
   Serviciile lui Basescu sunt catranite rau ca n-au cu cel scoate din joc pe Crin Antonescu. Asta n-are nici casa pe care sa si-o fi dat singur, n-are nici fiica facuta europarlamentar la apelul bocancilor portocalii, n-are nici alta care sa-si fi tras ditamai viloiu cu bani din vanzarile anterioare, n-a vandut nici vapoare, n-a facut nici afaceri cu terenuri si nici n-a dat rezolutii in favoarea "baietilor destepti" de la Arlo. N-a fost in PCR, nici in securitate, n-are dosar de informator, n-are amanta si nu-i nici "poponar". Un "prost" pe care n-ai de unde sa-l apuci. Naspa ! Persoane de genul asta nu-s pe gustul serviciilor pentru ca nu pot fi controlate asa ca se dau de ceasul ruperii de partid doar, doar ii vor ingradi accesul la functia de presedinte.
  Strategia lor este simpla. Infiintarea unor noi formatiuni politice menite sa preia toti nemultumitii partidelor existente dupa care reunirea lor sub o singura bagheta. Nu trece saptamana sa nu infiinteze MRU, Udrea, Baconschi, Lazaroiu, Chiliman sau alt basist cate un partidulet. Rasar ca ciupercile dupa ploaie: miscari, intiative si platforme. Proiecte noi cu aceeasi oameni politici.
   Astfel de idei, indiferent cum s-ar numi, cred insa, ca au putine sanse de reusita pentru ca alegatorii stiu cu cine au de-a face. Indiferent cate masti noi noute si-ar pune MRU, Melescanu, Chiliman sau Sever Cotoi, alegatorii stiu ca unii sunt prea "unsurosi", unii tradatori iar altii hoti de voturi in parlament la legea pensiilor.
  Oricate fundatii, miscari, initiative sau forte incerca oamenii presedintelui sa infiinteze, oricum le-ar zice si orice masca le-ar pune toate vor pluti ca toporul la fund.
  Oricat mai incearca Traian Basescu sa conduca tara cu ajutorul serviciilor secrete, pana la urma inevitabil, va pierde !
Ce e val ca valul trece !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu