joi, 25 aprilie 2013

CUM SE MAI "VINDE" ELENA UDREA...!!!

  Pentru o vedeta politica de talia si greutatea Elenei Udrea este foarte important sa stii sa te "vinzi". Sa stii sa-ti vinzi imaginea alegatorului "disperat" sa te voteze !
   Lipsita de mijloacele de propaganda de care a dispus cata vreme a fost in guvern, gen telegondole care vin de nicaieri si ajung niciunde, bazine de inot fara apa, terenuri de fotbal in panta sau frunzulite pe milioane de euro, toate finalizate cu spectacolul taierii de panglica, Elena Udrea recurge la alte metode de a ramane in centru atentiei. Iese la padure, printre frunzulitele care au consacrat-o, se fotografiaza si impartaseste cu prietenii pe facebook bucuria reintoarcerii la natura, sau o face pe showman-ul pe platourile televiziunilor.
  Ea stie ca un brand de talia ei ca sa fie vandut trebuie sa beneficieze de publicitate. S-au dus vremurile cand acelasi brand era puternic datorita expunerii agesive si de multe ori toparlanesti: Elena Udrea calare pe cal, Elena Udrea pe bicicleta, Elena Udrea in costum popular, Elena Udrea cu andrele sau cu mop, Elena Udrea cu frunza aia furata de pe net...Ohoooo...! Ce vremuri !
   Acum ca posibilitatile pe care i le oferea postura de ministru nu mai sunt la indemana, Blonda recurge la ce are si la ce-si permite pentru a-si tipari imaginea de vedeta pe retina scarbita a alegatorilor.
   Dupa recentele lupte din interiorul PDL din care a iesit cu tinuta mototolita si intr-o pozitie cam nefireasca, cu un picior intr-un partid si cu altul intr-o miscare, "Permanentul musafir nocturn de la Cotroceni" ni se prezinta iubitoare de natura, petrecand momente de liniste in padure, culegand flori printre copacii inverziti, sau participand in calitate de invitat la emisiuni umoristice. Cine ar fi crezut ca madam Udrea mereu pedanta, purtandu-si eleganta si dichisul pe inalte tocuri cui nu se poate regasi si in asemenea peisaje s-a inselat. Duminica ea a lasat deoparte formalitatile si a petrecut cateva ore in mijlocul naturii, iar aseara a fost invitata la emisiunea umoristica a lui Toni Grecu, unde mai in gluma mai in serios a spus ca ar vrea sa coabiteze si ea cu Victor Ponta, ca-i mai tanar si face parte din aceeasi generatie de politicieni ca si ea. Ca orice femeie, poate si un pic influentata de hartia pe care premierul a semnat-o cu partenerul ei politic Traian Basescu, Elena Udrea a ales tineretea si potenta omului politic Victor Ponta.
   Inteligenta Blondei, care inca mai aminteste de "Presedintele Norvegiei", a ajutat-o sa faca o analiza a clasei politice romanesti pe care a comparat-o cu filmul "Planeta Maimutelor" fara a preciza ce rol joaca domnia sa in acest film.
  Pe parcursul aceleiasi emisiuni a fost rugata sa participe la un exercitiu de imaginatie. Sa se imagineze in situatia unui naufragiat in salvarea caruia vine o barca in care se afla doua persoane si sa indice cine si-ar dori sa fie acele persoane. "Ca sa am incredere ca nu trec pe langa mine, ca ma iau si apoi ma arunca in apa...pot sa va zic cine nu as vrea sa fie. Nu as vrea sa fie dl Antonescu sau dl Voiculescu..." I-a indicat pana la urma pe Emil Boc si pe Roberta Anastase spre surprinderea moderatorului care se astepta sa fie indicat Traian Basescu. "Tocmai pentru ca va asteptati, de aia
 n-am spus..." a fost replica fostului ministru.
Astea sunt "vrajelile" cu care Blonda de la Cotroceni incearca sa se mentina vie in atentia publica.
Subtire doamna fosta ministru..., foarte subtire ! Altadata parea mai consistent !

Un comentariu:

  1. Foarte tare !!! Sugestivă imagine ! :)) Frunza o are sub fustă sau i-au mâncat-o omidoii ?! :v ))

    RăspundețiȘtergere