joi, 25 octombrie 2012

FATA MAMII S-A OPERAT PE BANII NOSTRI

Pe site-ul rtv.ro, a apărut ştirea potrivit careia Casa de Asigurari de Sănătate Tulcea condusă de lidera organizaţiei de femei a PDL Tulcea, a decontat în beneficiul propriei fiice, costul unei operaţii estetice de remodelare a organului genital. Operaţia întalnită de obicei în randul actritelor porno a constat în micşorarea si înfrumuseţarea labiilor "păsăricii". Medical vorbind, se pare ca "necazul" dintre picioare nu-i afecta sănătatea blondinei iar operaţia a fost doar un moft al fostei asistente tv. Nu am găsit pană în acest moment o contorizare a traficului înregistrat de tipa, dar cu siguranţa acesta se afla pe un trend descendent datorat hidoşeniei si uzurii organului prestator, ceea ce a impus aceasta operaţie de reconstrucţie. Cum frumuseţea costa i-a sărit mămica în ajutor decontand costul transformării genitale din banii bugetului de sanatate.
Eu de mult spun, ca PDL-ul si-a bătut joc de noi sifonand banii contribuabililor fără pic de ruşine, dar pană la astfel de mizerii nici chiar imaginatia mea nu a ajuns. Sa plătim noi pentru ai perfecţiona domnişoarei "păsărica" nu mi-am putut închipui. Si cu toatea astea am plătit. Am plătit cum i-am plătit lui Ungureanu: unguientele, parfumurile si cremele corporale. Am plătit îmbuibarea "nababilor mioritici", am plătit dezmăţul si fitele lor în toţi acesti ani si acum, aflu ca din banii noştri am plătit ajustarea domnişoarei prin părţile intime. Probabil o femeie citind aceasta stire încearcă un sentiment de invidie în vreme ce bărbaţii au sentimentul ca au plătit si n-au f...t. În aceste condiţii propun ca tipa sa presteze în folosul comunităţii.
Ştiindu-i un partid de "tarfe" politice, mă gandesc dacă în toţi acesti ani în care si-au satifăcut cele mai deocheate mofturi nu găsim pe lista operaţiilor decontate din bani publici tot felul de reconstrucţii de "madulare politice", pastile de trezit fiori si fluturi în stomag sau implanturi cu tate din plastic pentru organizaţiile de femei.
Mircea Badea, anticipand parca, o astfel de dezvaluire vorbeste de multa vreme de "curvele virgine"din politica. Acum imi dau seama aceasta transformare a tarfelor în fecioare nu-i o simpla metafora ci un fenomen cat se poate de real.
Pe vremea cand medicina nu era atat de dezvoltata, fetele care-l aveau pe dracu-n ele "se ardeau" pe oriunde puteau, mai putin în locul acela ce le pata onoarea, pastrandu-si virginitatea pentru noaptea nuntii. Ritualul camasii de noapte fluturate în vazul comunităţii, a doua zi dupa nunta, era mult mai important decat o eventuala spurcare a celorlalte orificii.
Acum datorita tehnicii, tarfele-s tarfe cu tot ce au, pentru ca cu cateva mii de euro se reconstruiesc si-si recapata onoarea.
La fel ca în medicina si în politica se intampla la fel. Dupa ce se "prostitueaza în grup" pe "centura" politicii un mandat intreg, isi cumpara virginitatea politica cu o galeata cu insemnele partidului iar noi ne consideram victoriosi uitandu-ne la galeata inca un mandat. Hai ca le-am tras-o! Noua ne-a ramas galeata.
În acest sistem ticalosit s-a ciordit cu nerusinare. S-a ciordit cu asfaltul autostrazilor, s-a ciordit cu studii de fezabilitate, s-a ciordit cu privatizarile, s-a ciordit cu energia , s-a ciordit cu gaterele care au taiat padurile, s-a ciordit cu salile de sport, cu piscinele, cu patinoarele sau cu telegondolele. S-a ciordit cu ploaia sau cu zapada ce cad din cer, s-a ciordit cu toţi porii, dacă mă gandesc la cremele lui MRU si cu toate "gauricile" corpului dacă mă gandesc la aceasta domnisorica.
În fata acestor scarboase dezvaluiri mă vad nevoit sa constat ca "Niki spaga" din guvernarea lui Nastase, era mic copil pe langa infernala morisca de tocat bani publici pastorita de PDL.
Pentru ca mai sunt cateva zile pană ce oficial partidele intra în campanie electorala, le propun celor din PDL sa-si schimbe imnul. Eu le propun versurile acestui nou imn, urmand ca ei sa-si caute melodia.
A fost odata, ca în filme/ A fost o fata tare/ Ce se plangea ca nu convinge/ Cu ce are-ntre picioare.
O curva dornica de show/ O tarfa oarecare/ Cu tate puse si popou/ Ce si-l dorea mai mare.
În umbra falnicelor spagi/ Ea pasul si-l indreapta/ Si cere, operaţii, caci/Tot corpul ei asteapta.
Si-atunci partidul i-a sărit/ În ajutor, mai tata/ Sa-i faca fetei cuibusor/ Mai mic. Ca alta data.
Mamica pusa de partid/ Sa-mparta sanatate/ Ia tot semnat asigurari/ Si fonduri accesate.
Si-i spune-ncet/ Iubita mamii draga/ Am sa te-nscriu pe internet/ Sa-ti tai din fofoloaga.
Dar mama, trebuie sa cosi/ Neprihanirea mea strapunsa/ de madularele de bosi/ Caci altfel nu-s convinsa.
Ca pot starni elan si dor/ În slit bogat, cat zarea/ O, mama! Cheama-l pe popor/ Sa-mi de-a asigurarea.
Sa fac din ea refacerea suprema/ Iar suma investita intre buci/ Partidului sa-i fie stema/ Si porti deschise sa te duci.
Intre pulpane dezmatate/ În chip de zana refacut/ Sa aiba toata lumea parte/ De-o p...a buna de f...t.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu