luni, 1 octombrie 2012

ARD (Alianta Romania Dreapta) IN CHINURILE FACERII

             În weekendul în care "marele investitor" al neamului întampina dificultăţii în găsirea sacilor cu care sa transporte banii la Oltchim, la Palatul Parlamentului a avut loc a treia lansare oficială a ARD- Alianţa România Dreapta- acţiune menită sa capteze atenţia televiziunilor de ştiri, afundate în unica dilema a naţiunii: are sau nu DD, banii promisi pentru Oltchim.
   Despre DD si spectacolul propus de acesta sub marca "senzational" am scris zilele trecute, asa ca mi-am îndreptat atenţia spre "asa zişii dreptaci"care ARD de nerăbdare sa ajungă în decembrie 2012 la borcanul cu miere .
  Între rezultatele dezastruoase de la alegerile locale si imensa frustrare populară cauzată de invalidarea celor 7,4 milioane de voturi pentru demiterea preşedintelui de la referendum, "dreptacii de carton" se zbat în chinurile facerii sa zamisleasca "pruncul curat" cu care sa defileze în companie. 
Creatura pare sa nu se mai nască. Travaliul e nesfîrşit si săptămanal părinţii oficiali, cu acte, ne sunt prezentaţi pe holurile maternitatii politice, aşteptand, primul oracait al copilului, în timp ce alţii, care au pus si ei samanţă la aceasta creaţie, dar care în timpul guvernarii si-au pierdut legitimitatea, stau ascunşi sub presuri, ridicand pe şest pretenţia unui loc călduţ în scutecele noului nascut.
  Acestia din urma, personaje principale ai ultimilor trei ani de guvernare si  părinţii vitregi ai copilului, ce si-au dat aportul lor de samanţă violand răbdarea si bunăstarea naţiei, au lipsit de la aceasta lansare oficială a "Caii Drepte".
Emil Boc a oficiat cununii civile si a participat la "Ziua Recoltei" in Cluj, amintindu-le concetăţenilor sai de ARDeiul campaniilor trecute, cu care atat el, cat si preşedintele, i-au ars de-a lungul timpului.
A lipsit motivat si doamna ( sau domnisoara; n-am stiut niciodata care este statutul persoanei) Roberta Anastase care în zilele acestea are drept misiune, sa ARDă dovezile numărătorii din doi în doi cu care i-a ars pe pensionari.
O alta notabilă absenţă de la marea lansare a dreptei, a fost si cea a "divei blonde", doamna Elena Udrea, raspunzatoare de ARDerea celor mai impresionante fonduri publice pentru satisfacerea mofturilor si fitelor sale, gen: "frunza", "telegondolele portocalii" sau " terenurile de fotbal în panta".
Motivata sau nu, cert este ca absenţa acestora a salvat poza de grup si a permis parintilor legitimi, noilor "Arhangheli" ai lui " Zeus"- MRU, Neamtu si Papahagi- sa imbrobodeasca curiosii, promitandu-le cum vor ARDe ei patru procente din cota unica si trei din contributiile la asigurarile sociale, dupa ce trei ani si jumatate de guvernare, au facut "bine cu forta" poporului arzandu-i la portofele.
ARDeiul usturator indurat pe perioada guvernarii lor de toate categoriile sociale: de la "grasii" de bugetari pana la pensionari, handicapati si copii, nu poate fi uitat cu usurinta si pe 9 decembrie va fi introdus în fundul " asa zisei drepte" ghiftuita de "sugative ale banului public", traseisti  si ofiteri sub acoperire.
ARDoarea cu care; "Buldogul" din campania pentru primaria capitalei cheama la unitate, "fostul spion sef" le cere "ungurenilor" sai sa devina "pescari de oameni" si sa se imulteasca de trei ori în doua saptamani iar " legionarul pubertin" arata funiile de usturoi uselistilor; ma face sa cred ca "plodu-i mort în burta ma-sii"si ca disperarea ia cuprins pe toti.
   În 9 decembrie, la adapostul procentajelor minuscule pe care le va obtine si de pe pozitia a treia a partidelor intrate în parlament, ARD va depune plangere penala impotriva USL, pe motiv ca i-a omorat "plodul" nenascut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu