miercuri, 17 octombrie 2012

ELENA DIN PLESCOI CANDIDEAZA LA ROMAN

    După ce o vară întreagă si-a tocit pantofii de firma, hoinarind prin praful cătunelor patriei, în căutarea unui colegiu unde sa candideze pentru un nou mandat de deputat, Blonda de la Cotroceni s-a hotărat: va candida în Colegiu 4 Neamţ sub aripa ocrotitoare a lui Pinalti care i-a garantat izbanda si doamna ştie ca: ci promiti domn' Pinalti sî şî faşi, chiar dacă ar fi nevoit sa-mpartă toate galetile singur sau sa lipsească suta de lei pe fruntea fiecărui alegător în parte.
   Bătută măr la alegerile locale din vară madam Nuti a fost debarcata de la şefia democratilor bucuresteni si pentru a-si salva pielea îngrijită cu "cele mai de firma" creme a ales sa abandoneze bulevardele bucurestene ce nu-i mai suportau urma paşilor fitoşi în favoarea uliţelor înamolite din fundul Moldovei. Obisnuita din perioada ministerială sa inaugureze şantiere de pe tocuri de mii de euro, geniul investiţiilor româneşti va împărţi pliante cu telegondole, săli de sport si terenuri de fotbal în panta pe uliţele satului copilăriei lui Creangă.
" De astăzi toate drumurile duc la Roman" scrie pe blogul personal Eva frunzei româneşti, amenintandu-ne ca va schimba Parisul, Londra si Milano cu toate casele lor de moda pe ţinutul de baştina a marelui povestitor. Băieţii de la mine din cartier ar exclama: "sa mori tu!" punand la îndoială surghiunul autoimpus.
    De-a lungul timpului Blonda de la Golden Slit a ştiut sa capteze atenţia publicului consumator de telenovele. În campania de acum patru ani a rupt gura targului si a frant inimile gospodinelor crosetand si mopuind studiourile de televiziune în ciuda prestigioaselor firme care îi asigurau tinuta. După ce a devenit ministrul dezvoltării a "crosetat" bugetul ţării pe cele mai "telenovelistice" lucrări publice si a curăţat cu mopul deciziilor politice zeci de miliarde de euro.
      Acum după lansarea oficială din ziua de Cuvioasa Parascheva, vad ca-i învaţa pe turcii de la Kanal D cum se fac sarmalili moldovinesti si carnatii de Plescoi în speranta ca va scoate din ea si va pune în vitrina publica, în vazul tuturor, gospodina imbacsita de parfumurile cele mai scumpe, casnica intolita de Gucci, Chanel sau Dolce&Gabbana sau chiar sotia ce isi iubeste sotul burtos si chelios pentru sufletul lui curat si nicidecum pentru buzunarele lui doldora de euro.
    Satula sa mai calareasca gardurile Cotroceniului si sa mai joace rolul gajicii lu' Basescu - cum ar spune un alegător din colegiul dansei- Diva blonda si-a propus sa introduca marile lanturi de cosmetice, posete si pantofi în targusorul moldovean si sa predea lectii de moda, machiaj si tocat bani în nemuritorul grai moldovinesc. Vor fi prezentate în fata tatelor purtatoare de batic noile tendinte în domeniul vestimentar si cosmetic iar producatori precum: Hermes, Louis Vuitton, Chanel sau Gucci vor fi pe buzele tuturor razesilor lui Stefan, care vor fi convinsi ca parfumul Cristian Dior este damful lasat de blonda pe uliţele satului.
    Nu ar fi la prima experienta. A mai trait una asemanatoare acum cativa ani cand le-a facut cadou, femeilor afectate de inundatii pantofi cu toc cui "ca sa fie si ele frumoase" printre molozul caselor daramate de furia apelor, sau atunci cand impartea copiilor saraci ciucalata dintr-o geanta Hermes de 7000 de euro.
    Asfaltul celor 10000 de km de drumuri promisi de pe vremea cand administra Programul National de Investitii nu a ajuns si la Roman asa ca, probabil, pantofii cu embleme consacrate se vor scufunfa în namolul moldovinesc manjind cu morcila politicii democrat-liberale gratioasa-i glezna.
    Pentru a-si conscacra imaginea de bomba sexy a politicii româneşti cred ca va impanzi colegiul cu afise infatisand-o în cele mai sexoase ipostaze si chiar dacă nu va fi aleasa deputat, va fi recompensata cu jetul  fiecărui moldovean excitat.
   Asa sa-i ajute Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu