miercuri, 6 februarie 2013

TOATE TELEVIZIUNILE S-AU OTV-izat


   Toate televiziunile s-au OTV-izat ! Ba chiar au coborat ştacheta în materie de scandal. Audienţa a devenit singurul criteriu în alegerea subiectelor, iar televiziunile au invatat de la Dan Diaconescu ca "scandalul" face rating, costa putin si aduce bani în cont. Bani mulţi si castigati foarte uşor !
   Un lucru este dovedit clar ! Mult mai tentant este pentru oricine sa aleagă calea uşoară de a realiza ceva. Fie ca vorbim de munca fizica, fie ca vorbim de activitatea de creaţie.
   Din acest punct de vedere, cei ce oferă sunt tentaţi sa ofere ceva ieftin dar care sa aduca venituri cat mai mari, iar cei care primesc, consumatorii acestui gen de programe, se comporta precum individul care îşi omoară timpul uitandu-se pe geam decat sa citeasca o carte. Astfel din comoditatea realizatorilor si cea a telespectatorilor s-a ajuns la tabloidizarea tuturor posturilor de televiziune, fie ele de ştiri, generaliste sau de nişă.
   Scandalul politic, moartea, divorţul, adulterul,violul, crima sau fiţele si fanteziile erotice ale unor pitzipoance dambovitene au devenit calea cea mai sigură către rating a televiziunilor si unica posibilitate de ieşire din anonimat a celor ce se dau în stamba, în fata camerelor de filmat.
   Morţii nu mai pot fi îngropaţi decat dacă sunt întorşi pe toate părţile de stiriste isterice , divorţul nu mai este de mult o problema intimă a celor doi, boala, nevoia si suferinţa sunt subiecte de batjocură si umilinta, iar mizeria de sub preş, a devenit subiect de maximă audienţă.
   Pentru atenţie, celebritate si cativa bănuţi, orice fufa, ce-si face veleatul prin cluburile din Dorobanţi, accepta sa se despoaie în fata camerelor de filmat. Sa-si etaleze sanii "tunati", fundul "lucrat", sa-si arate chilotii sau alte piese de lenjerie intimă. Un fel de prostituate acoperite sub titulatura de " asistente tv".
   Nu exista seara, post de televiziune sau emisiune în care sa nu fie scandal între:politicieni, ziarişti, prietene si amante, foste si actuale soţii, copii si părinţi sau intre frati...
   După ce am vizionat telenovela cu Zavoranca, experienţele sexuale ale Moculeascai, incinerarea în direct a trupului neînsufleţit al regizorului Nicolaescu si divorturile Bahmutancei sau Zanei Surprizelor, i-a venit randul Ioanei Tufaru, fiica Andei Calugareanu, sa fie bataia de joc a televiziunilor.
  Plimbata "ca pe urs" de la o emisiune la alta, au dezbracat-o, au pus-o sa danseze la bara, sa faca striptease si i-au aratat mizeria locativa si corporala în direct. La inceput a fost descoperita si exploatata de ProTV. Apoi, "Mina de aur" a fost preluata de Antena 1, care a atins apogeul batjocurei si umilintei umane.
   Iar noi ne uitam ca la urs !
Oare se poate mai jos de-atat ? Sigur ! Nu cred ca va mai dura mult pana cand ii vom vedea pe Maruta, Capatos sau pe Simona Gherghe defilant în curu' gol prin studio... 
  Sa vezi atunci audienţă !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu