miercuri, 13 februarie 2013

ELENA UDREA VREA SA FIE FATA MARE...IN PDL !


    În fine ! Evenimentul pe care presa l-a anticipat de multă vreme s-a produs. Elena Udrea candideaza la şefia partidului. Vrea sa fie fata mare...în PDL.
"Partidul are nevoie de o schimbare. Am curajul, forţa si energia...pentru a garanta ca mă pot bate cu Dan Voiculescu, Crin Antonescu si Victor Ponta..." a declarat deputata din colegiul lui Pinalti.
   Aceasta candidatura era previzibila din momentul în care, la Roman, s-a autoproclamat o invingatoare a alegerilor, pozitionandu-se astfel în contradictie cu actualul lider al partidului Vasile Blaga înfrant zdrobitor in aceleaşi alegeri.
   Dacă am avea în vedere felul în care "Blonda de la Golden Blitz" a "rezolvat" bugetele dezvoltării si turismului românesc, punandu-si la bombeul pantofilor cu toc cui toata "haita" de primari portocalii, am putea spune ca este calificată pentru o astfel de funcţie. Mai "bărbata" decat mulţi alti membri PDL, madam Nutzy, promite ca odată ajunsă în funcţia de şef a partidului, nu va avea nici o reţinere în a-si pune fusta-n cap si a se lua la "trantă" cu Antonescu si Ponta.
    Premierul a spus referitor la candidatura Elenei Udrea ca este un fel de "Traian Basescu în varianta feminină", iar despre Vasile Blaga ca "nu exista" si ca nu-l vede "în nicio poziţie".
   Am înţeles ! Pe Blaga nu ! Dar pe doamna? Cum care ? Cea convinsa ca a caştigat "frumos" toate bătăliile, ca femeie, în politică si vrea sa devină "conducatorul iubit" de care PDL-ul are nevoie pentru a ieşi din negura în care l-a aruncat electoratul anul trecut !
   Pentru a-si atinge obiectivele, în plin scandal al cărnii de cal pe care supuşii reginei au servit-o ca fiind de vită, Elena din PDL, aduce la porţile partidului propriul cal troian în pantecele căruia se afla un nou proiect politic pe tocuri care probabil îi va aduce victoria în acest război.
   Foarte bine! Numai ca am convingerea, ca aceasta bătălie nu va fi un simplu concurs de frumuseţe iar şefia unui partid nu se caştigă la fel de uşor cum porţi pantofii Jimmy Choo. Vor fi lupte grele, se vor scoate "scheleti" din dulapuri, se vor aduce "hardaiele cu laturi" si se va improsca cu "zoaie" imaginea fardata mai mult sau mai puţin a fiecărui combatant.
  Sunt foarte mulţi cei care spun ca Elena Udrea la şefia partidului ar putea fi pentru PDL ori "cireasa de pe tort", dacă luăm în calcul "profesionalismul" ei în a da cu mopul, a croseta sau a suci sarmalute moldovenesti, ori va fi "bomboana de pe colivă" care va face ca PDL-ul sa se scufunde de tot.
   Sa se scufunde am zis...! Scuzati-mă...! Pai un partid care abia a intrat în parlament, pe usa din dos, unde sa se mai scufunde? Nu poti omara ceva ce-i deja mort !
   Ceea ce incearca Elena Udrea candidand la presedentia partidului nu este nimic altceva dacat o simpla "resuscitare" a unui muribund politic printr-o frectie si cu o ventuza pusa la picior. Castigul pe care ea l-ar putea aduce acestui partid este "coafarea mortului" dupa fitele caselor de moda pariziene. Nimic altceva !
   Toate "succesurile" cu care pedelistii se laudau candva nu li se datorau. Ei n-au stiut niciodata sa castige voturi singuri ! De fiecare data i-a ajutat Traian Basescu, zeul lor ocrotitor ! Cum puterile lui "Zeus" sunt din ce în ce mai limitate, membrii PDL vor cauta un urmas al acestuia care sa-i conduca.
   Blaga n-are nicio sansa ! Cine-i Blaga ? Ce realizari are ? Cate victorii are la activ în bătăliile electorale ? Blaga are cel mai rusinos "palmares" ca politician. Este perdantul de servici ! A pierdut de fiecare data cand a canditat si numai conjunctura l-a ajutat sa fie astazi în parlament. Ori în aceasta situatie doar ea, Elena din Plescoi, care s-a nascut "invingatoare" poate fi urmasul lui Traian. Dealtfel dacă mi-aduc bine aminte a declarat chiar cu gurita ei ca-i urmasul politic al presedintelui.
   O intrebare totusi se pune: pentru care dintre cei doi candidati isi va exprima preferinta Traian Basescu ? Ghici ghicitoarea mea !
   Parafrazandu-l pe Emil Boc, care la randul sau l-a parafrazat pe Napoleon, spunand ca toti candidatii au " bastonul de presedinte în ranita" nu pot sa nu observ ca în "ranita" Vuitton a Evitei în varianta portocalie, se afla "bastonul" care trebuie. "Bastonul" suprem!
 
P.S. Citind comentariile la un articol despre acest subiect am gasit urmatorul comentariu: " Vand parasuta profesionista...unicat în Romania. Oricine face legatura intre parasuta profesionista pe care vreau s-o vand si doamna Udrea...nu-i pe calea cea buna !!!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu