marți, 26 februarie 2013

"4PEZI"-I AU FOST REVOCATI !


   Plenul CSM a decis revocarea judecatorilor Cristi Danielet si Alina Ghica din functia de membru al consiliului.
   In urma unei sedinte tensionate marcata de contradictii privind procedura si motivatia pentru care peste 1600 de judecatori, din intraga tara, au votat revorea celor doi, Consiliul Superior al Majistraturii a luat act si s-a conformat prin vot voineti lor.
  Este pentru prima data cand membri CSM sunt revocati din functie ca urmarea a solicitarilor venite din partea adunarilor generale ale judecatorilor. In cea mai mare masura aceasta hotarare se datoreaza Asociatiei Magistratilor din Romania si Uniunii Nationale a Judecatorilor care au avut o atitudine ferma in aplicarea prevederilor legale amenintand cu greva judecatoreasca in cazul in care CSM refuza sa ia act de vointa lor si tergiverseaza revocarea.
  Mai cu sula-n coaste,...mai de nevoie decat de voie. CSM-ul a fost nevoit sa tina cont de vointa judecatorilor.
   Multi au sperat ca cei doi isi vor da demisia de onoare. N-au focut-o crezand ca pot tine cu dintii de scaune daca adopta pozitia "ghiocelului" fata de nasu' pe care-l au in suflet. S-au lasat influientati politic, au devenit slugarnici interesului cotrocenist si si-au bagatelizat colegii judecatori care-i trimesese in consiliu pentru a le reprezenta interesele. Paharul umilintei a fost umplut pe 4 ianuarie cand cei doi au votat in favoarea preluarii functiei de presedinte un procuror. Pe madam Haineala.
  Iata ca judecatorii pe care ii considerau "4pezi" au avut taria de ai inlatura din consiliu intr-un ultim gest disperat de a-si salva onoarea. In plin sezon al gingaselor flori, "ghioceii" au fost decapitati.
   Odata cu aceste doua revocari justitia a inceput sa-si dea jos hainele basiste cu care a fost imbrobodita de-a lungul celor doua mandate ale presedintelui. Debasificarea a inceput iar bulgarele descotorosirii de influienta catrocenista a plecat la vale. Si nu cred ca il mai poate opri cineva.
  Anticorpii din justitie s-au trezit din adormire si vor vindeca sistemul de influienta nasului din suflet. Judecatorii nu mai accepta stapani si nici minciuna cu independenta venita de la Cotroceni.
  Daca si viitorii procurori vor fi imuni la aceste ingerinte putem avea speranta ca justitia din Romania se afla pe drumul cel bun.
 
P.S. Cred ca cei doi revocati isi vor gasi loc caldut la palatul Cotroceni. Cu mai multe "placeri" pentru doamna care-i pe "pohta" sefului...blonda. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu