vineri, 22 februarie 2013

MONICA MACOVEI VA DEPUNE SI EA..."MORTIUNE" LA CAPATAIUL PDL-ULUI



   Ex-tovarăşa Monica Macovei specialista în denigrarea României la Bruxelles, profesionista în anihilarea "loviturilor de stat" si în reformarea justitiei, după ce a lămurit problema celor 1,5 milioane de voturi fraudate la referendum, a hotarat ca este momentul sa se implice în bătălia pentru funcţia de preşedinte PDL.
  Încă un "gropar" care revendica mortul ! O doamne...cata bătălie pentru un cadavru !
    După cum ştim, cosciugul PDL a fost urcat pe dric de către preşedintele Traian Basescu în urma cu cateva zile, cand a decis sa se implice si în treaba asta, pozitionandu-se de parte favoritei sale Elena Udrea.  Nu mai rămane sa vedem decat, viteza cu care acesta se deplaseaza către cimitir pentru odihnă veşnică. Faptul ca apar "ciocli" noi care pun umărul si împing dricul, nu face decat sa-i mărească viteza de deplasare către groapa uitării.
   Monica Macovei spune ca pentru desemnarea "groparului şef" trebuie consultaţi toţi membri de partid: "consider foarte important o consultare a tuturor membrilor de partid...eu cer întoarcerea la popor..."
   Popor ? Care popor ? Cel pedelist ?
  Ducandu-si veleatul mai mult pe la Bruxelles si fiind ocupată cu "turnătorii", vice-preşedintele PDL nu a aflat încă, ca poporul pedelist nu mai exista. A fost decapitat prin vot la alegerile generale din decembrie anul trecut.
  Sa-i dea cineva doamnei o..."tărie" sa revină cu picioarele pe pămînt, si sa nu mai viseze cai verzi pe pereţi. Poporul pedelist strans candva cu galeti, funcţii si contracte cu statul, astăzi este doar o mica adunătură de "calici care se bat pe ceaunul gol" cum spunea un alt coleg al doamnei.
   Lasand caterinca de-o parte, cred ca ex-procurorul comunist nu are nici cea mai mica şansa sa-si vrajeasca colegii s-o voteze. Ea nu s-a bucurat niciodată de o reală simpatie în partid. A fost percepută ca omul cu dosarele ce-si cotrobăie colegii la integritate si la incompatibilitate. De aceea voturile pe care le-ar obţine ar fi tot atatea cate stele sunt pe sticla de coniac.
  Cineva dintre sustinatorii doamnei, parcă vrand sa mă contrazică spunea ca, Monica Macovei este singura care ar mai putea strange în jurul ei partidul. Poate, dar cu o singura condiţie. Sa-i stranga Daniel Morar si "haita" lui de procurori, cu dosare, cu anchete si cu presiuni. Si-atunci se vor strange si langa dracu'...de frica. 
  Au reusit ei sa de-a la-ntors 7,4 milioane de voturi anul trecut în vara...de ce nu ar reusi cu cateva sute de pedelisti care au schelete viguroase în dulap, sunt rupti în fund si datori vanduti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu