miercuri, 20 februarie 2013

DAN DIACONESCU DE LA PERSOANA FIZICA LA INVESTITOR STRATEGIC



    Ramas fara vehiculul sau de propaganda si intoxicare a "poporului" sau otevist Dan Diaconescu incearca sa ocupe ecranele celorlalte televiziuni cu tot felul de "nazbatii" a la Caracal.
   Incurajat de "succesul" obtinut in calitate de persoana fizica la licitatia pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim si cu pretentii sporite de investitor strategic, Dan Diaconescu a anuntat ca va participa si la licitatia de privatizare a CFR Marfa, pentru a dejuca planurile "banditesti" ale statului de a vinde o "perla romanesca" la pret de fier vechi.
    Potrivit spuselor sale s-a pus pe strans bani, si-a sunat prietenii, vecinii si cunoscutii cerandu-le ajutor, pentru ca nici nu stiu ce pierd, sperand sa obtina cei 10 milioane de euro pe care "ciocoii" ii cer drept garantie de participare la licitatie.
   "Ditamai statul roman se teme de un biet taran din Caracal..." spune otevistul incercand sa traga pe turta sa faptul ca aceasta suma ceruta drept garantie a fost fixata la un cuantum atat de mare pentru al elimina pe el, pe "bietul taran" din competitie.
   Eu cred ca "ditamai statul" nu se teme de "bietul taran" ci de vesnicul penibil care se joaca de-a privatizarea blocand sau ducand in derizoriu un proces serios de reusita caruia atarna soarta a mii de salariati. Daca aceasta privatizare ar fi tot un fel de "Cantarea Romaniei" de la privatizarea Oltchim, nu ar fi mare scofala pentru Dan Diaconescu, "gurist de profesie" si "salvator al neamului" in haine de clovn, sa-si faca "numarul"..., insa "spectacolul" de acum cateva luni nu se mai poate repeta.  Procedurile sunt altele si oricata poleiala si-ar pune-n frunte... investitor strategic n-are cum s-ajunga. In vecii vecilor !
    "Ma voi lupta pentru poporul roman, sa salvam aceasta companie..." spune caracaleanul cu tupeu-i caracteristic erijandu-se in "mesia saracului popor". De fapt Dan Diaconescu este un fel de Pacala al zilelor noastre care speculeaza necunoasterea si buna credinta a celor ce mai au rabdare sa-l asculte. Imbracat in "Armani" umbla prin sufletele credulilor cu traista-n bat pozand in nevoiasul cinstit. A falimentat o televiziune, dar se vrea salvatorul cailor ferate, are datorii de milioane de euro dar are bani pentru privatizari, nu-si plateste taxele dar promite ca le plateste pe ale altora, e un "biet taran" dar are Rolls si elicoptere, n-are bani de amenzi dar are iaht la Monaco...n-a avut cu ce plati Oltchim-ul dar si-ar dori CFR Marfa... sa aiba cu ce cara tonele de "laturi" pe care le serveste zilnic "poporului" sau.
   Prostitutie verbala ! Discurs demagogic si smecherie cat cuprinde ! Daca n-ar fi de plans ...sigur ar fi de spitalul de nebuni !
   Uite-asa cu tupeu fara margini se aleg unii din caruta rasturnata la Caracal, mai cu stea in frunte, mai cu har de bufon care in loc de paine-i serveste norodului "circ".  Reprezentatie savuroasa si orgasmica pentru foarte multi dintre noi.  
   O, Doamne ! Daca nu te-ai otevizat...vindeca-l si ...scapa-ne !
 
P.S. Cele doua milioane de euro pe care Dan Diaconescu le pretinde pe fiecare cap "furajat" de parlamentar tradator, sunt tot "fata morgana" la fel ca si CFR Marfa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu