vineri, 8 februarie 2013

ELENA UDREA DUCE GRIJA "JUCARIILOR" LUI ANTONESCU



   Obişnuită sa-si petreacă mai toata viaţa politică în preajma "jucăriei" prezidentiale, Elena Udrea, se plange, ca Ponta intenţionează sa-l lase pe Antonescu, viitorul candidat USL la funcţia de preşedinte, fără "jucărie".
"Domnul Ponta îi ia jucăria domnului Antonescu..." a declarat ingrijorata fosta sefa a turismului autohton.
   Un handicap pentru Antonescu, sau o dezamăgire pentru năzuinţele si apetitul "jucăuş" al doamnei ?
   De cand a intrat în politică, Elena Udrea, a abordat un stil "jucăuş". Peste tot pe unde steaua călăuzitoare a putrat-o si-a găsit cate o "jucărie" care sa-i satisfaca mofturile si capriciile de diva a politichiei dambovitene. Si-au fost destule...!
Pai..., ia sa le numărăm coane Fanica...!
  La primăria capitalei, jucăria preferată s-a numit "Dalli" si si-a procurat-o trasand spaţii de parcare cu bidineau pe asfalt. La Cotroceni, s-a jucat cu preşedintele de-a legenda Olimpului mioritic, în care ea a jucat rolul "Elenei din Plescoi", iar el, pe cel al lui "Zeus de Murfatlar", iscand astfel, războiul "bileţelului roz". Odată ajunsă la conducerea ministerului dezvoltării a "jucat" pe degete  banii bugetului de stat, punandu-si astfel, la bombeul pantofilor Louboutin, întreaga gloată de primari portocalii...
   M-am tot întrebat, de ce o paste grija de "jucăriile" lui Antonescu, tocmai acum cand îl "reevaluase" pe Tariceanu ? O fi nostalgia vremurilor de alta data cand purta de grija preţioaselor obiecte prezidentiale, o fi speranta "cuibaririi" în san liberal, sau comentariul vulpei care nu ajunge la struguri?
   Nu ştiu..., dar cunoscătoare cum este, a văzut ca în opoziţie nu are pe ce pune mana...!
  În PDL, colegii ei nu au asa ceva ! Li s-au atrofiat...! De cand i-a pus Basescu sub papuc, nu mai găseşti niciun pedelist cu "vana" si cu "jucăriile" tari...! Ale lui MRU, sunt unsuroase de pe vremea unguentelor consumate la palatul Victoria ...si mici ! De doar 1,48 după ultimele măsurători !
Ar mai fi ale lui Dan Diaconescu, proaspat şcolite prin strainatati, pentru a face fata cerinţelor funcţiei, dar au iz de cătuşe, ceea ce-o face pe madam sa fuga ca dracu' de tamaie.
Astfel, epuizata fiind întreaga sfera politică, raman doar... "jucăriile" lui Antonescu !
   Le poarta de grija azi, le corcoleste, ca sa aiba cu ce se juca maine! Aceasta pare a fi strategia! Si ca sa nu para o propunere indecenta, ci doar o simpla ingrijorare de femeie, îl acuza pe premier ca a  pus gand rau viitoarelor "jucarii" prezidentiale...!
  Ca în bancul acela, cand gaina fugarita de cocos, isi zice: " Daca fug prea tare, risc sa nu ma prinda..., daca ma opresc, va zice ca-s curva...,asa ca mai bine ma impiedic...!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu