miercuri, 16 ianuarie 2013

Me. Re. U. PENIBIL !!!


MRU, fostul utecist al epocii de aur, fostul şef al spionilor, fostul premier al celor 78 de zile si actuala "virgula" de după zero a politicii româneşti, cum spunea un consilier prezidential, vrea sa profite de pe urma tensiunilor din partidul liberal, făcand o oferta "vechilor liberali" Tariceanu si Chiliman, sa i se alăture în propriul partid, pe care tocmai, l-a băgat în parlament pe usa din dos a redistribuirii, si care are pretenţia sa desemneze viitorul candidat la preşedinţie din partea celor aflaţi acum în opooziţie.
Într-un mesaj postat pe facebook, acesta declara: " Dacă la un moment dat lideri de marca ai PNL găsesc de cuviinţă sa se separe de ceea ce înseamnă Crin Antonescu si echipa sa, cred ca se poate găsi un limbaj comun, de dreapta, cu un partid din actuala opooziţie, care poate sa fie Forţa Civică, de exemplu"
Intarata-i drace...si dezbină-i ! Ca MRU ii asteapta bratele deschise!
Dacă n-ar fi de ras, ar fi poate de...hahait! MRU îi îndeamnă pe cei doi liberali sa devină "ungurenii lui" si astfel, partidul sau Forţa Civică, sa devină "Forţele Civice".
Trăiram s-o vedem si pe asta! Un "neicusor" visează cai verzi pe pereţi si deranjează liniştea somnului postelectoral în care pare adancita opoziţia, cu sporadice sforăituri, ce anunţă, ca se munceşte la intarirea noului partid de dreapta, anti-USL... Cu cine...? Cu "resturi" si "excluşi" din PSD si PNL, tocmai cei care i-au trantit, în primăvara, guvernul si l-au alungat de la masa plină de vaci Kobe si băuturi fine.
Văzand aceasta declaraţie, m-am întrebat ce l-a determinat pe "Utecila" sa iasă la petit,... ca nici zestre nu are, nici nu-i cea mai cuminte fata din sat? Sa fie oare, disperarea ca ar putea rămane fata bătrana, sau doar lipsa simţului realităţii?  
Cred mai degrabă ca este vorba de un "copy paste" a hacuirii liberale din 2007, pusă la cale în laboratoarele cotroceniste. În aroganta lor, "gaşcă basista" îşi imagineaza ca încă mai contează, ca pot învia din morţi si prin manevre politice, sfartecari de partide si ingurgitarea unor "excluşi" pot ajunge din nou la putere.
Ceea ce nu înţeleg ei este, nu ca au doar 16% simpatizanţi, ci au împotriva lor 84%, iar acestia nu cred sa-i mai voteze vreodată.
Dealtfel, este foarte puţin probabil ca Tariceanu si Chiliman sa se alăture Forţei Civice. Nu cred ca pot fi ademeniti cu parfumuri, roll-on-uri sau alifii si nici nu cred ca acestia poftesc la vite japoneze sau băuturi rafinate.
Dacă vor fi excluşi din PNL, fapt de care ma indoiesc cel puţin în privinta lui Tariceanu, cei doi pot strange, pentru o proprie constructie politica, mai multe voturi decat tot partidul lui MRU.
 
P.S. Inteleg ca aseara, invitat fiind la un post de televiziune, a retractat afirmatia facuta în urma cu cateva zile, spunand: "nu i-am invitat pe Tariceanu si Chiliman în Forţa Civică, ci la dialog"
S-o fi trezit din visele-i marete, sau si-a dat seama cat de penibil a fost ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu