miercuri, 23 ianuarie 2013

DAN DIACONESCU LOVIT CU "PERVERSA" DE CNA



   Aoleu...!!! Ce făcurăti, muică ???
  Închisărati "tiliviziunea" poporului si-l trimiserati pe sacacu' domn' Dănuţ la culcare ? Pai nu ştiţi ca asta nu poate dormi noaptea ?  Vreţi sa-si schimbe omu' biortmul, sa se-ngrase si sa arate ca..."ciocoii", tocmai acum cand se puse cu burta pe carte si învaţă cum sa fie... preşedinte ?
"Ciocoi" nenorociti...duşmani ai "poporului" cu televiziune si partid !
   Lăsand gluma la o parte, ieri, CNA a decis sa retragă licenţă de emisie a postului OTV din cauza neachitarii amenzilor primite în ultimii patru ani. Cuantumul acestora este de 1,17 milioane de lei.
Dan Diaconescu, patronul acestui post de televiziune, care a ştiut de fiecare data sa profite din "necazuri" nu a ratat nici de aceasta data ocazia de a se "victimiza".
  Acesta a susţinut în conferinţa de presa ca retragerea licenţei OTV a fost o "execuţie" ca în cazul lui Nicolae Ceauşescu.
 " Sunt în fata dumneavoastră în studioul nostru, dar de fapt studioul dumneavoastră pentru a vorbi de un moment groznic pentru democraţia românească. Este prima data cand în UE se închide un post de televiziune..."
  În continuare DD a amintit momentul în care OTV a mai fost închis pe vremea cand Radu Filip  conducea CNA: " Justitia divină a făcut ca Radu Filip sa îşi piardă viaţa, nu vrem ca acelaşi lucru sa de întample cu Laura Georgescu"
   Decizia CNA este ca un smoc de paie aruncat peste o balega. Balega nu se mai vede, dar pute în continuare. Probabil, oricand "Descurcaretu' din Caracal" îşi poate deschide o alta televiziune. Dacă nu el, atunci cineva din anturajul lui. Dacă nu în România, probabil pe undeva pe-aproape. Numai ca, problema majoră este ca a lăsat în urma un curent pe care mai toate televiziunile l-au acceptat si însuşit: otevizarea si tabloidizarea oricărui eveniment sau persoana.
   OTV este postul de televiziune care a adus conţinutul haznalei din fundul curţii în spaţiul public.  L-a pus în fata fiecărui naiv, pe care l-a găsit dispus sa accepte si sa digere.
   Celelalte televiziuni s-au grăbit sa copie. Au acceptat de dragul ratingului toate reţetele oteviste: mistoul, manelismul, rascolirea mortilor, atacul la persoana, ceartă si scandalul în direct.
Acum, " senzationalul" este marca ce o poţi vedea pe ecranele oricărei televiziuni.
   Ceea ce mă intrigă cel mai mult în aceasta poveste este motivatia ce a stat la baza acestei decizii si anume: banii!...Pai cum neicusorule...nu erai matale cel care defila prin fata ziaristilor, cu sacii plini cu bani, care ar fi trebuit sa salveze Olchim-ul? ... Nu mataluta promiteai fiecărui roman cate 20 000 de euro ?...
Pai si-acum? Te-ai impiadicat în maruntis?
   Din partea mea, acest post putea sa emita pana ii lua foc aparatura sau pana la reincarnarea Elodiei. Nu mă deranja si nici nu mă interesa...Totusi un lucru mă bucura.
De- aseara, mamaia mea, doarme... mai mult !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu