vineri, 11 ianuarie 2013

BOMBA ZILEI: "JUNIORUL" S-A LEPADAT DE "ZANA"

 

   Lumeeee...lumeee!!! Naţiunea "televizionista" si tabloida este  zdruncinata de anunţul bombă ca "Elvis" de România si "Zana Surprizelor" se despart.
    După ce tocmai am scăpat de circul televizat din jurul morţii lui Sergiu Nicolaescu, o nouă bombă a show-bizz-ului românesc a apărut.
" După şapte ani de căsnicie am decis de comun acord ca e mai bine sa ne separăm...Planurile noastre nu mai coincid..." a scris "Juniorul" pe contul sau de facebook, confirmand astfel despărţirea  de "Zana".
     Despre o iminenta despărţire a celor doi, presa tabloida a speculat de mai multă vreme, numai ca, spun gurile rele, nu s-a găsit momentul prielnic pentru acest anunţ. Ecranele televizoarelor erau asediate de Oana lui Pepe, de Bahmutanca si de fosta protevista Teo care-si jeleau public propriile divorţuri. Nu mai era loc si pentru ei asa ca si-au amanat despărţirea pentru începutul acestui an, cand poporul s-a trezit din mahmureala sarbatorilor iar televiziunile sunt mai libere si pot trata ştirea drept " divorţul anului". Ce mama dracului...doar sunt ditamai staruri...Nu?
    Aşadar, încă o poveste de dragoste cum doar in telenovelele lacrimogene vezi, se destramă sub privirile noastre de specialisti, dandu-se astfel startul "colcaielilor" din ziarele de bulevard si "otevismelor" din televiziuni pentru informarea publicului nesatul si în interesul lui.
   Ca doar astea sunt lucrurile care ne interesează. Cine si-a mai distrus căsnicia, ce si cat au de împărţit, dacă o înşela el, sau dacă ea avea amant, cine cu cine se mai culcă, cate broaste, licori magice sau pastile a mai înghiţit Oana lui Pepe , cum o caftea Prigoană pe Bahmutanca, cum era îmbrăcată văduvă lui Nicolaescu, sau cat de despuiată a mai apărut cea a lui Iurie Darie...si tot asa, cu astfel de subiecte, telespectatorii tabloidizati se satura cu circul renuntand la paine. 
    Se vor găsi destui palavragii care sa jure pe mă-sa, ca "Zana" va poposi în braţele lui Elan sau a lui Oţil, foştii Raduleascai ...ca tot îi plac ei bărbaţii trecuţi prin patul rivalei, în vreme ce cunoscut fiindu-i apetitul pentru moldovence, mai mult ca sigur "Elvis" visează la decolteul "Gaborelor" fostele lui Irinel.
    Cum un astfel de tsunami monden zguduie intreaga viaţa sociala si are efecte catastrofale pentru nivelul de trai al privitorului lacrimogen, este mai mult decat evident ca guvernului îi va fi aproape imposibil, sa mentina la nivelul prevazut tintele de inflatie, deficit, somaj si absortie a fondurilor europene. Si toate aste doar pentru ca "diva" si "divul" s-au saturat unul de altul si tanjesc la "prospaturi".
   Sper ca poporul mult incercat sa treaca cu bine si peste aceasta situatie....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu