luni, 14 ianuarie 2013

LA POLITIE CA LA...BORDEL


   În urma cu doua săptămani, o poliţistă, îşi înjunghia superiorul pentru ca acesta, de mai multi ani, o viola si o plasa si la alti şefi din Poliţie. Totul se întampla la Bals, în judeţul Olt.
  Consternat de "golănia" descoperită în sistem, noul ministru de interne Radu Stroe, l-a suspendat din funcţie pe şeful poliţie Olt si a dispus controale la toate inspectoratele pentru depistarea tuturor obsedatilor sexuali.
   Pană sa apară raportul comisiei de psihologi trimisă în tara sa caute "violul" prin desuurile dantelate ori nu ale angajatelor, presa s-a pus în mişcare si deja, au scos la iveală si alte cazuri de favoruri si hărţuire sexuală din curtea celor cu caschetă, epoleţi si grade: un caz asemănator la Academia de Poliţie; altul la Centrul Chinologic din Sibiu; altul la Bihor, unde un comisar a pretins "păsărica" fiicei unui infractor ca favor pentru spălarea faptei; altul în capitala, unde o tanăra poliţistă din promoţia anului 2012, a fost promovată după ce s-a pus cu toate dotările personale la dispoziţia şefului, devenindu-i amantă.
  Curvasareala la scara mare si libido maxim în Poliţia Romană.
  Dacă poliţiştii violează, omoară, se înjunghie între ei, îşi folosesc corpul ca sa obţină foloase de la sefu', se dovedeste încă o data ca, cea mai tare armă si unealtă din istoria omenirii, a fost si a rămas: sexul. Obtinut prin hărţuire si santaj sau oferit drept favor.
   Hărţuitorii, profitand de poziţia lor, îşi satisfac fanteziile bolnave, iar cele ce oferă favoruri sexuale superiorului, li se recunosc meritele avansad în funcţii si înaintand în grad.
"Tarfe", indiferent de sexul pe care-l poarta-n chiloti. Si-o trag între ei, se plasează unul altuia, iar cand "dulceata" relaţiei dispare, se acuza si se-njunghie reciproc.
   Asemenea fapte nu se întamplă doar în poliţie, se practica peste tot, în instituţiile "serioase" ale statului. Sefi incapabili si corupti, pusi în funcţie pe prietenie sau clientelism politic, care, avand painea si cutitul în mana, se cred stapani pe viata si cariera subalternelor si "fufe" dornice de afirmare ce stiu ca, capul plecat la prohabul şefului, sabia nu-l taie.
Ca la bordel ! 
 
P.S.  Multi cred, ca sistemul poate fi vindecat prin controale, destituiri si decapitari a celor dovediti a fi vinovati. Eu cred, ca cea mai veche meserie din lume va dainui, ca  pana acum, indiferent cum se va chema institutia si cine-o va pastori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu