joi, 28 martie 2013

BOMBA (SEXY) DE SUB SCAUNUL LUI BLAGA !!!

   Se spune ca atunci cand a fugit cu urnele si cu voturile delegatilor, Blaga a gasit in fata sediului PDL din Modrogan scris pe zapada cu urina: "o sa mori". Ingrijorat suna un fost subaltern care in cateva minute rezolva dilema.
"Domnule Blaga, am doua vesti...rele !"
"Zi-o pe cea mai putin rea."
"Urina si stiloul sunt ale lui Basescu"
"Oooo! Sefu' ne-a abandonat. Ce poate fi mai rau decat asta ? "
"Scrisul, domnule Blaga...scrisul este a lui Elena Udrea !"
 
    Infrant pe 23 martie de propriul sau partid, Traian Basescu rupe parteneriatul dintre el si partidul care nu i-a ascultat cuvantul lasandu-se acaparat de aripa fesenista, nu inainte insa, de a plasa o bomba sub scaunul proaspatului presedinte ales. Bomba - spun unii sexy- este Elena Udrea, care tocmai a confirmat pe blogul personal ca inceteaza sa mai conteste alegerile si ca ramane in partid.
    Gata ! Pisica blonda nu mai zgarie, recunoaste infrangerea si face un pas inapoi. Multi spun ca "Blonda de la Cotroceni" l-a parasit pe presedinte preferand in acest moment politic mai degraba ciolanul lui Blaga decat paharul gol al presedintelui.
   Desi inteleg nevoia duduiei de a schimba partenerul atunci cand rutina si plictiseala intervine in relatie, tind sa cred ca in aceasta chestiune nu este vorba de asa ceva. Ci, mai degraba, este vorba de un plan al celor doi parteneri. De o manevra, prin care isi propun sa joace la doua capete. In interiorul PDL sau in nou infiintata Miscare Populara.
  Ambele planuri depind foarte mult de ceea ce izbuteste Elena Udrea sa faca de sub scaunul lui Blaga. Si anume: daca va reusi sa creeze o grupare de dizidenta la actuala conducere a partidului destul de numeroasa care, fie il va debarca pe Blaga de la sefie la primul esec inregistrat, fie va rupe brutal si iremediabil partidul la momentul oportun, migrand catre Miscarea Populara ce va deveni intre timp partid.
   Sa detaliem: deja se contureaza tot mai insistent ideea ca daca PDL nu va obtine un scor bun la europarlamentare Blaga va fi debarcat, sau mai rau aruncat in mare. In acel moment intervine calul troian Elena Udrea din interior care va prelua conducerea partidului. Sub pretextul ca PDL s-a curatat de aripa fesenista, Traian Basescu se va lasa recastigat de partid si astfel va pune mana, pana la urma, pe pedelisti, asa cum si-a dorit. A pierdut acum, va castiga la anul. E doar o chestiune de timp.
  Pana atunci Nutysor, va sapa temeinic la temelia lui Blaga si va lucra la prepararea marului otravit pe care Blaga il va servi la momentul potrivit, chiar daca "buldogii" nu se dau in vant dupa mere.
   In cazul in care nu va reusi debarcarea lui Blaga de la sefia partidului, il va sparge. Ea, impreuna cu simpatizantii ei, vor migra la Miscarea Populara. Aceasta rupere nu putea avea loc in acest moment pentru ca ar fi riscat sa plece singura. Niciunul dintre sustinatorii motiunii Elena Udrea, nu sunt momentan dispusi sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gardul Cotroceniului. Primarii Boc, Falca, Pinalti si Scripcaru nu pot s-o urmeze in acest moment, pentru ca si-ar pierde mandatatele. Asa ca ruperea s-a amanat ! 
   In acest timp, Elena Udrea ii va sufla in ceafa buldogului, ii va urmari toate miscarile iar cand sefu' al mare va suna adunarea in Miscarea Populara, va pleca. Cu intreg alaiul simpatizant, cu parlamentari, cu primari si oameni din teritoriu. La fel ca Stolojan in 2006.
   Indiferent care din cele doua strategii vor fi puse in practica, momentul lor declansator va fi explozia "Bombei sexy" de sub scaunul lui Blaga, care ori il va zbura pe acesta din functia de presedinte ori va rupe partidul in doua. 
Acum va da-ti seama de ce se spune ca politica-i curva !!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu