marți, 5 martie 2013

"SMENgen" BASESCU NU ARE CE SA-SI ASUME !

Fotografie

  Hait !!!... mi-am zis dupa ce am deschis televizorul. Astia... l-au angajat  pe Base' sa prezinte meteo ! Ce tare !
  Cand credeam ca le-am vazut si auzit pe toate, cand eram convins ca nimic nu ma mai poate surprinde la Traian Basescu, sunt nevoit sa constat ca m-am inselat. Presedintele poate prezenta - starea vremii... De ce n-ar putea ? O face cu destula usurinta orice pitipoanca... De ce n-ar putea un ditamai presedintele ?
  Entuziasmul mi-a fost curand estompat cand mi-am dat seama ca de fapt, presedintele atara cu batul pe harta cum se muta frontiera schengen dupa aderare, de parca noi am avea dubii de unde incepe si unde se termina tara. Si uite-asa pret de cateva minunte l-am urmarit pe domn' "professore" incercand sa se orienteze la harta cu oarecare dificultate de-ti venea sa te-ntrebi, cum reusea sa ajunga cu nava in portul de destinatie pe vremea cand era comandant ?
  De fapt ocupantul fotoliului de la Cotroceni a lansat aseara un nou atac la adresa guvernului Ponta pe tema aderarii Romaniei la spatiul Schengen, incercand in acest fel sa distraga atentia de la responsabilitatea pe care o poarta in aceasta chestiune guvernele pedeliste patronate de el. S-a spalat pe maini, a aruncat vina in ograda guvernului si a spus ca nu are nimic sa-si reproseze: " Nu am ce sa imi asum ! Cautati responsabili pentru esec in alta parte..." ne-a spus presedintele iar spusele lui sunt la fel de credibile ca replica barbatul prins de nevasta, harjonindu-se cu o alta femeie: Iubito nu-i ceea ce crezi...!
  Cica: "nu e vina mea !" Nuuuu !!! O fi a mamei, ca doar ea a fost presedinte in ultimii noua ani...sau a vorbit doar ca sa spuna ca nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i pute si ca la fel ca de fiecare data altii sunt de vina ? 
   Presedintele Traian Basescu care in 2004 a fost ales pentru ca era "unu' de-a nostru" caruia ii place sa "bea un sprit", ii plac curvele, injura si vorbeste "bolovanos", a reusit pe durata celor doua mandate sa faca doar "smenuri" si acele lucruri pentru care spuneam ca a fost ales, ridicandu-le pe toate la rang de "reforma". Azi pus in fata oglinzii "dalmatianul" se vede fara nicio pata. Curat ca lacrima si mai alb decat Alba ca Zapada.
  O fi tot guvernul USL vinovat de acordarea pe banda rulanta a cetateniei Romaniei confratilor nostri de peste Prut, care in viziunea ametita de aerul rarefiat al inaltei functii prezidentiale, trebuiau sa devina "niste buni votanti", fapt care a inflamat tarile din Schengen vazundu-si securitatea violata de viitorii euro-moldoveni.
  O fi tot guvernul USL vinovat ca presedintele s-a bagat in sufletul procurorilor si judecatorilor pe post de "nas" patronand astfel prigoana dusmanilor politici punandu-le microfoane sub pat si ascultandu-le telefoanele in numele luptei anticoruptie ?
  O fi tot guvernul USL vinovat ca "regina din vami" nu a fost nici astazi descoperita iar din spectacolul arestarilor de vamesi nu a ramas decat filmuletele porno cu vamesii care se "ardeau" prin gheretele de control din vama.
  O fi tot guvernul USL vinovat de "injectarea" intregii Europe cu periculoasa tema a "loviturii de stat" , cu presupusul "razboi civil" sau cu minciuna "celor 2,5 milioane de voturi furate la referendum" ?
   O fi tot guvernul USL vinovat ca toate astea s-au intamplat pe vremea cand presedintele controla tot- guvern, parlament, prarchetul general si DNA- si cand tipa la olandezi calificandu-le refuzul drept un "abuz fara limite legat de un stat membru".
Spunea atunci presedintele: " Romania are Albita, Olanda are Rotterdam, da ? Imi pare rau ! Nu Albita este poarta de intrarea a tigarilor, a alcoolului, a drogurilor de contrabanda si nu Romania, din neputinta a legalizat prostitutia...nu Romania, din neputinta a legalizat consumul de droguri..." iar aseara in fata hartii sustinea ca nu intram in schengeh din cauza raportului MCV: "...la nemti le e frica de coruptie..." Este evident discursul dublu fata de aceesi problema.
"SMENgenul" sa sucit ca de fiecare data dupa cum bate vintul intereselor sale politice.
 
P.S. Dupa ce a stabilit "pozitia" Elenei in PDL, presedintele ne-a explacat aseara, cum e cu "pozitia Romaniei".
"...Institutiile statului nu stabilesc pozitia statului roman, doar presedintele exprima pozitia statului roman, conform constitutiei."
Hmmm !!! As zice: Las-o mai moale sefu' ca iar ai umplut-o de singe !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu