miercuri, 27 martie 2013

MISCAREA poPULAra O FUNDatie PENTRU BAS' !


  Miscarea Populara a celor mai impopulari insi din Romania !
   Balamucul este total in capul presedintelui !!!
   Cum face Basescu cate "o nefacuta" sau trage un bas' ca asta, imediat sar toti basistii slugarnici si-si salta seful in slavi: "Ooooo...!!! ce parfum, Maria Ta !!! Ce miros imbietor provoaca FUNDatia ta !!! Mai da-ne de astea ca noi le mirosim cu drag !!!"
   Adevarul este ca daca nu apareau "miscatii" astia n-aveam de cine "ne rade" acum. Alegerile s-au terminat, mesajul de adio a "animatoarei lacrimogene" de la perdeluta a devenit banal, Blaga nu mai asculta iar Elena nu mai pleaca... Era plictiseala mare !!! Dar uite ca a aparut Diaconescu cu "miscatii" lui care ne aduc zambetul pe buze. Nu doar noua. Toti liderii politici importanti se distreaza copios pe seama nasterii miscarii. "Eu rad daca e ceva de ras..." spune Antonescu in timp ce premierul puncteza penibilul situatiei: "Vad ca fostii utecisti si fostii colegi din PSD vorbesc de coagularea dreptei..."
   Chelului exact tichie de margaritar ii trebuia acum. Un nimic...cu care sa coaguleze nimic. Si cu cine ? Cu un Diaconescu trecut intr-o zi de la stanga la dreapta, si cu un Lazaroiu care inca mai viseaza la Alba ca Zapada. Presedintele dupa ce a distrus tot ce putea distruge in politica isi propune sa distruga si ideea de dreapta. Cu cine ? Cu niste omuleti !
  Omuletii astia platiti din bani publici doar ca sa-i toarne in pahar presedintelui, si care potrivit statutului lor nu ar trebui sa faca politica, jura pe mamicile lor, ca vor sa coaguleze si sa relanseze intrega dreapta politica. De unde si pana unde sunt ei cei mai "dreptaci" oameni de pe pamant nu stiu, dar ceea ce stiu este ca Diaconescu pana mai ieri, sugea cu spume la gura la tata PSD-ului.
  Si-o fi zicand acum ca-i de dreapta pentru ca si-o face cu dreapta...! Nu stiu, dar l-as sfatui s-o lase mai moale cu miscarea din dreapta, sa nu-si dea drumul...in public.  Mai usor  cu "dreapta", voi astia care va-ti lipit de ea ca marca de scrisore doar din interes si fara pic de convingere.
  Aceasta Miscare Populara este o fundatie similara cu cele ce se ocupa de protejarea cainilor maidanezi si are ca obiect de activitate protejarea "fiintei extraordinare".  Daca lui Traian Basescu nu i-a iesit miscarea cu Nuty la sefia PDL-ului, infiinteaza o fundatie la care sa adere intreaga functionarime cotrocenista si intreaga intelectualitate basista, pe care la momentul oportun o va transforma intr-un partid. Partidul Basist.
   Acum este doar o intiativa pentru ca presedintele nu este inca convins de plecarile masive din PDL catre fundatia sa. Asa ca o mai lasa un timp pe "Bomba Sexy" sub biroul lui Blaga din Modrogan, sa faca o grupare de dizidenta in partid care sa fie gata de plecare catre fundatia cotrocenista atunci cand sefu' da adunarea.
   Rahatelul asta nou infiintat este exact ca toate rahaturile facute de pedelei in frunte cu al lor conducator. Sa recapitulam: FSN, PD,Alianta DA, PLD, PDL, ARD, PNR, FC, PNTCD-Pavelescu, Alianta DA (din nou), Miscarea populara. Oare cate partide si partidulete mai creeaza si distruge Traian Basescu, pana sa priceapa ca orice ar inventa el este sortit esecului, pentru ca oamenii s-au prins si da cu sutu' in fund la orice proiect marca Basescu ?
   Nu mai pacaliti pe nimeni, stimabililor. Indiferent ce masti purtati, stim cine sunteti, cum sunteti si mai ales ce urmariti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu