miercuri, 20 martie 2013

EBA SI PIZDOCRATIA !!!



"...de urata, nu-i frumoasa...de prostuta, nu-i desteapta..."
 
   Lupta pentru sefia Partidului Democrat Liberal in aceste cateva saptamani de campania a fost una deosebit de incrancenata in care s-a folosit intreg arsenalul de razboi. Cei trei candidati, un barbat si doua femei s-au acuzat de toate relele pamantului.  
   Unii au fost acuzati ca conduc partidul batand cu pumnul in masa, altii ca vor sa-l conduca cu banii pe masa. Unora li s-a reprosat ca vand partidul bucata cu bucata PNL-ului, altora ca vor sa-l puna la picioarele presedintelui Basescu. Unii au fost acuzati ca ascund listele cu delegati, altii ca cheama sefii de filiala la Cotroceni unde li se arata dosarele si li se spune cu cine sa voteze. Unora li sa cerut sa inceteze fesenizarea, altora sa se de-a jos de pe tocuri.
   Insa aceasta batalie a depasit granitele partidului, chiar si a tarii, ajungand pana in Parlamentul European. Mezina presedintelui, sustinatoare declarata a Elenei Udrea a facut din acesta lupta pentru sefia PDL, o problema feminista. Ea a dus in Parlamentul European rafuiala sa cu femeile democrat liberale, care au ales sa-l sustina pe Vasile Blaga, transformand-o intr-un adevarat razboi al "fufelor" pedeliste.
  Europarlamentarul nu concepe ca doamnele democrat liberale sa sustina candidatura unui barbat si le condamna de lipsa de "feminism electoral"... Ea a spus in fata europarlamentarilor:  " Moral in opinia mea ar fi fost ca restul doamnelor din partid sa sustina una dintre aceste doua candidaturi. Insa presedinta Organizatiei de femei si vice-presedinta, care de altfel au discursuri feministe inflacarate il sustin pe singurul barbat aflat in cursa. Ma intreb ce fel de organizatie de femei este aceasta ?" 
   Eba sufera de sexism. O sustine pe Udrea, doar pentru ca este femeie. O prostie in sine, dar la cata este in jur, nimic nu ma mai mira. Potrivit logicii duduiei, daca esti femeie este obligatoriu sa votezi o femeie, daca esti barbat, votezi musai un alt barbat. O logica stramba fie si numai daca ma gandesc la sustinerea de care se bucura tac-su' in partidul portocaliu. Sau el e singurul barbat pe care o femeie din PDL are voie sa-l sustina ?
   Politica facuta doar pe seama ideilor venite din ovare n-are nimic a face nici cu egalitatea de sanse, nici cu libertatea de a alege si a promova condidatul dorit fie el femeie sau barbat, alb sau negru, tanar sau batran, ci este mai degraba o manifestare de pitipoanca politica ce si-a facut ucenicia la Bamboo... si se numeste: Pizdocratie !
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu