vineri, 10 mai 2013

TRAIAN BASESCU NU VREA LINISTE IN VIATA POLITICA !!!

   Dupa ce a "jucat" tara timp de noua ani, cum au vrut muschii lui, proaspat intors din minivacanta pascala, Traian Basescu, presedintele in spatele caruia toata gasca pedelist-basista s-a ingrasat din contracte cu statul de nu mai aveau gauri la curea, s-a trezit spunand intr-un interviu ca Romania nu are nevoie de un presedinte care sa lase "sa se astearna linistea" peste viata politica si peste institutiile statului, pentru ca, spunea Traian Basescu, "furturile si ilegalitatile se fac in liniste deplina..."
  "Romania nu are nevoie de un presedinte care sa faca sa se astearna linistea in viata politica si a institutiilor statului. Romania are partide si institutii inca prea departe de a fi perfecte, ceea ce face obligatoriu interventiile publice ale presedintelui tarii ca element de presiune pentru corectarea lucrurilor..."
   Presedintele expert in politica scandalului, a dezbinarii si invrajbirii spune ca furturile si praduielile se fac in liniste. Ca de aia nu s-a furat pana acum sub mandatele sale, ca a fost scandal...si le-a fost frica Videnilor, Cocosilor, Udrelor, fratilor, fiicelor si curcrilor presedintelui sa fure.
  Cum le mai stii tu pe toate...bibicule ! Numai ca vrand sa faca cucuie in capul viitorului presedinte a zgandarat bubele din propria chelie. 
   Traian Basescu a invrajbit, a dezbinat, a creat conflicte si intrigi pe care ulterior le-a intretinut din prima zi a mandatului de presedinte, cu unicul scop de a-si subordona tot ce misca-n tara asta: servicii, parchete, curti si agentii. La umbra acestora "baietii destepti" au carat acasa sau in conturile lor bancare sute de milioane de euro din afaceri cu statul sau din fonduri europene. Si-atunci vin si intreb: la ce ne-a folosit scandalul si galceava zilnica provocata de presedinte ? S-a furat mai putin ? Nicidecum ! Potrivit tuturor rapoartelor intocmite de Curtea de Conturi sau de Comisia Europeana perioada 2009-2012 a fost perioada jafului generalizat. S-a furat ca in codru, ziua in amiaza mare si fara teama de a fi vreodata trasi la raspundere pentru praduielile facute.
  Cum sa cred eu ca zazania si galceava este unicul mijloc de presiune ce poate fi pus pe institutiile statului cand am vazut ca aceasta presiune s-a exercitat doar pentru a elimina adversari politici ai presedintelui si pentru obladuirea apropiatilor lui. 
  Daca pe vremea cand era ministru al transporturilor spunea ca "Romania nu are nevoie de autostrazi", lipsa pe care o resimtim din ce in ce mai acut, acum nu mai avem nevoie nici de liniste. Ori dupa parerea mea  linistea este exact ce lipseste clasei politice. Una este sa lucrezi in liniste dupa pregatirea si posibilitatile pe care le ai si alta sa faci zgomot ca o gaina beata crezand ca taraboiul te va apara de uliu. Cu toata zarva facuta s-ar putea sa te uiti tot ca o gaina beata cum pradatorul iti fura closca cu tot cu pui. In aceste conditii un lucru este cert: nu mai avem nevoie de gaini bete !
   Presedintelui, nu-i mai place linistea ! Foarte bine ! Dar de ce nu pomeneste nimic de zarva si huiduielile celor 7,4 milioane de alegatori ? De ce strigatul general de asta vara a fost ignorat in pofida unui vot coplesitor care pe oricare altul l-ar fi facut sa plece acasa ? 
  Presedintelui, nu-i mai place linistea ! Foarte bine ! Dar ce facem cu linistea si praful asternut pe subiecte cum ar fi: Flota, Mihaileanu, Arlo sau Vanzarile anterioare ? Pe astea cand le dam pe goarna ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu