miercuri, 29 mai 2013

ORGASMUL POLITIC SI FRIGIDITATEA UNORA...!!!

  Vizibil deranjat de atitudinea si comentariile europarlamentarului Monica Macovei, pe tema unei posibile gratieri a lui Gigi Becali, pregatita de partidele politice, deputatul UDMR, Marko Attila, a scris pe facebook ca "Doamna Macovei este frigida. Ea are orgasm doar cand vede oameni dupa gratii..."
   Ulterior dupa ce comentariul a fost preluat de presa, deputatul a sters mesajul insa a mentionat ca "adevarul ramane acelasi..."
  Desi nu sunt un admirator, ba chiar dimpotriva, al fostului procuror comunist, declaratia nervosului udemerist mi s-a parut o jignire la adresa unei femei. Monica Macovei, intradevar nu este o femeie atragatoare indiferent dupa ce criterii o judeci, dar nici nu poti sa spui ca-i de lemn si nu simte anumite placeri doar pentru ca-i urata. Ea a facut mult rau acestei tari, prin atitudinea pe care a avut-o in Parlamentul Europea. A mintit, a dat in gat, ne-a tarat prin noroi, a dus o campanie de denigrare a tarii si poate fi suspectata de lipsa de patriotism, dar de aici pana la lipsa libidoului este cale lunga. Unii au spus ca-i dusa cu sorcova, altii ca este un calomniator de profesie dar parca treaba asta cu orgasmul de dupa gratii e o chestie care o priveste personal.
  Citind declaratia udemeristului, mi-am zis...asta e ! A scapat-o omul la suparare ! Mai ales ca deputatul se afla sub presiunea unei invinuiri cercetate de DNA, dar amintindu-mi de nenumaratele declaratii cu conotatii sexuale duse la rangul de politica de stat de catre falnicul barbat, locatar al palatului Cotroceni, m-am razgandit. Pai nu le trimitea el pe centura pe femeile politician mai clontoase care-i sacaiau ascensiunea politica ? Sau nu el era acela care le umplea de functii si favoruri politice pe cele mai mieroase ? Nu el hahaia  insinuos la curiozitatile presei...??? Si-atunci daca seful statului isi permite sa faca astfel de declaratii cu vadita conotatie sexuala, ungurul de ce n-ar putea ?
  Sigur, inteleg ca femeia nu trebuie atinsa nici cu o floare...dar oare femeia poate sa topaie cu tocurile ei pe toti..., peste tot..., pe oriunde..., numai pentru ca este femeie ? Poate procurorul comunist sa distruga vieti, sa confiste averi si sa bage oameni in puscarie...numai pentru ca este femeie ? Poate ministrul Justitiei, Monica Macovei, jucand alba-neagra cu judecatorii Curtii Supreme, sa-si rezolve parintii din punct de vedere imobiliar...numai pentru ca este femeie ? Poate europarlamentarul Macovei, minti in cel mai josnic mod, sau denigra propria tara...numai pentru ca este femeie ? Ma tem ca nu !
  Dincolo de aceasta declaratie neinspirata si de misoginismul ei, Monica Macovei, va trebui sa raspunda, intr-o zi, pentru minciunile in cascada transmise Europei, pentru afirmatiile rautacioase, ca sa nu spun dusmanoase, la adresa Romaniei, sau pentru rolul sau nefast in ceea ce inseamana justitie in aceasta tara.
  Este absolut absurd s-o plangem pe aceasta femeie care zi de zi si ceas de ceas, umileste si tavaleste prin noroi, in mod nemeritat o intreaga tara. Dupa ce justitia se va vindeca de reforma impusa de acest fost procuror si de Traian Basescu, sunt sigur ca-si va gasi timp si pentru a o trage pe Monica Macovei la raspundere. Si-atunci, cine stie..., i se va oferi, poate, posibilitatea... sa aiba un orgasm continu !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu