luni, 13 mai 2013

BAI DE ABURIT NO(A)RODUL !!!

  Trei zile la rand presedintele a batut tara in lung si lat pe banii contribuabilului roman incercand sa demonstreze ca poporul il iubeste si inca mai are incredere in el.
  Intreg weekend-ul l-a dedicat exclusiv bailor de multime in trei locatii diferite aflate la sute de kilometri distanta una de alta. Vineri s-a aflat la o manastire din Bistrita, sambata a mers la ziua unei comune din judetul Constanta iar duminica a participat la sarbatoarea "Sambra oilor" de la Certeze.
  Toate cele trei locatii in care s-a deplasat presedintele au fost alese cu mare bagare de seama si intesate cu spp-isti pentru a putea prezenta no(a)rodului pe "noul" Basescu. Un produs nou, frumos ambalat de servicii, numai bun pentru tractarea Miscarii Populare. Sefu' si serviciile din dotare aleg o manastire in zi de sarbatoare unde credinciosii numai de huiduit nu au chef..., o comuna - cu un primar care dupa ce a sarit ca tot politicianul dintr-un partid in altul s-a autoproclamat independent - in care si daca aparea un manelist venea sa-l vada tot satul plus inca vreo trei din imprejurimi... si o serbare campeneasca unde toti ciobanii aratati la televizor purtau ochelari de soare si casti in urechi. Aici lumea se distreaza si nimanui chiar aghezmuit nitel, nu-i trece prin scafarlia cu clop, sapca sau palarie sa-si scuipe presedintele. 
  Ca unui fost marinar ii plac baile, mai ales cele cu ceva grade de tarie, nu-i nimic neobisnuit, numai ca acum aceste bai s-au dovedit a fi o abureala a opiniei publice pusa la cale de sereistii loiali presedintelui. De aceste primiri calduroase ei se ocupa. Sereistii si spp-istii. Ei pot umple si un intreg stadion daca li se cere. Sunt multi si fara numar, vorba lu' Salam. Sefu', sereistii si spp-istii se sprijina reciproc. Ei isi impart cascavalul frateste si se protejeaza unii pe altii. Lui ii place de ei, iar lor le place de el...!
  Elementul central al regiei a vizat popularitatea de care se bucura presedintele in randul maselor, numai ca masele au fost atent selectionate si foarte putini au fost cei atrasi "pe bune" de prezenta presedintelui. Primirile cu paine si sare, cu babute imbracate in costum popular care ofera presedintelui buchete de crin regali la 100 de lei firul, cu asa-zisi protestatari (probabil tot ofiter) cu fotografii in care inclusiv in cea traditionala cu copilul in brate, apar in postura de localnici iubitori de presedinte aceiasi spp-isti din dotare, sunt practicile si metodele fostei securitati comuniste cizelate de sereisti cu scoli europene cu scopul crearii unei buni imagini a liderului ei spiritual, transformat peste noapte in "Prooccidental de contrabanda".
  Este foarte clar, a inceput o campanie de rebrenduire a cadavrului si asemeni toaletarii de la morga se executa fardarea defunctului pe care serviciile se pregatesc sa-l scoata la fereastra. Recuzita se compune din cateva sute de "sateni acoperiti" care fac un spectacol ce ne aminteste de vizitele de lucru ale Odiosului vremurilor trecute.
  Dezgustator si scarbos ! Mai lipsesc doar pionerii si soimii patriei recitand cacaturi invatate pe de rost de genul: " Tovarase Basescu, din inimile noastre de copii va aducem prinos de recunostinta, dumneavoastra si tovarasei Elena...Udrea " si totul ar fi fost ca pe timpul Odiosului si a Sinistrei sale sotii. Singura diferenta ca Ceausescu, la vremea respectiva a preluat un sistem dictatorial la cheie pe care l-a uns pe ici pe colo, prin locurile esentiale, iar Basescu a facut dintr-o democratie incipienta un fel de dictatura pe care-o controleaza cu serviciile, cu procurorii aserviti si cu judecatorii care-l au pe nasu' in suflet.
  Cand toti il credeam mort sub presiunea celor 7,4 milioane de talpi ce stateau pe grumazul prezidential, i-a suflat Ponta in gura "coabitarea" si l-a resuscitat. Acum Traian Basescu simte un puisor de vant in panzele aranjamentelor si sforariilor sale si incearca sa acrediteze teoria ca Miscarea Populara, un produs personal pastrat in olita de noapte de la Cotroceni, reprezinta majoritatea celor care nu s-a prezentat la referendum, nu l-a huiduit in Piata Universitatii, nu a strigat la poarta palatului sa iasa afara si nici nu l-a batut cu oua pe la diverse manifestari. Zboara bezmetic dintr-un colt in altul al tarii visand la recastigarea incredirii oamenilor pe care n-a dat o ceapa degerata atata amar de vreme incercand sa le faca partie" miscatilor" populari.
Bea bere, se dantuieste cu tatele, se hahaie, poarta clop si traista si face poze cu "prostimea". O abureala mahmura tipica lui Traian Basescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu