joi, 9 mai 2013

SA NE COAGULAM...TOVARASI !!!

  MRU isi propune ca in urmatoarele doua saptamani sa aiba discutii cu toti liderii partidelor politice aflate pe partea dreapta a esicherului politic pentru a incerca cuagularea fortelor de dreapta inainte de alegerile din 2014. El ne demonstreaza inca o data ca este un mestecator de vorbe, aparent docte, dar care nu au nicio semnificatie in viata reala.
  Gogorita cu unificarea dreptei o tot aud de la caderea guvernului pe care cu fala l-a condus aproape trei luni, cand basistilor le-a fost spulberat visul eternitatii la guvernare.
  Rand pe rand voci besmetice si maturate brusc din birourile puterii au inceput sa strige: "Sa ne unim !!! Sa cuagulam dreapta !!!" Au pus-o de-o mica alianta care la alegerile locale a imbracat haine multicolore si denumiri multiple iar la cele parlamentare si-a pus inima arzand la bataie. Palmele si suturile in cur primite de la alegatori in 2012 i-a facut sa se desparta intelegand ca mica lor alianta era mult prea mare pentru cate voturi primisera.
   De cateva luni gogoasa a fost umflata iar. Fiecare firimitura politica o umfla in felul sau, visand ca o poate transforma in colac de salvare. PDL-ul lui Blaga vrea ca unificarea dreptei sa se faca in jurul sau. MRU vrea ca unificarea dreptei sa-i netezeasca drumul spre Cotroceni. "Ala mic cu capu' mare" autoproclamat urmas al lui Maniu, crede ca doar in jurul Aliantei DA proaspat resuscitata de el se pot coagula dreptacii, iar "Purtatorul de usturoi" imaginandu-se un Codreanu mai mititel viseaza la fotolui de parlamentar pe care l-a ratat in iarna.
  Peste toate aceste minti luminate ce pompeaza de zor la barca salvarii din zona sinistrata a politicii romanesti, se aude cuvantul lui "Zeus": "Sa fie Miscare Populara ! Sa fie Initiativa Liberala ! Sa ne cuagulam, tovarasi !"
  Este stiut faptul ca prima noastra grija cand e sa facem ceva este:Pe cine punem sef ?...Cine e Carmaciul ?    Pe mine ma bufneste rasul cand vad cine se revendica a fi de dreapta si cati dintre ei se inghesuie sa prinda rolul de Unificator. Toti se vad conducatori de osti inexistente, toti vor sa fie peste ani statui in piata orasului, tablouri in scoli sau fete pe moneda de un ban.
 De cand cu valorile europene, toti sunt de dreapta. Cred ca Romania este singura tara din lume in care toata lumea se revendica a fi de dreapta. Bogatii sunt de dreapta, cei de mijloc sunt de dreapta si cei mai hilar ca si saracii se revendica a fi tot de dreapta. Cei care au luat leafa toata viata lor de la stat zic ca sunt de dreapta, fostii utecisti, fostii membri supleanti al CC al PCR, securistii, tovarasii, camarazii de alta data, tarfele, cocalarii, pitipoancele si chiar cersetorii toti sunt de dreapta. Toti cei care nu merg la vot.
  Paradoxul vine in ziua alegerilor cand cei care se duc, voteaza stanga. Si-atunci intrebi: Care dreapta Alifie ??? Ce vrei sa cuagulezi ??? N-ai invatat la scoala inmultirea cu zero ???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu