vineri, 24 mai 2013

DIN PPDD RAMANE DOAR DD...!!!

   PPDD, "senzationalul" partid al poporului se dezintegreaza de la o zi la alta ! Codul violet al dezintegrarii a fost dat si rand pe rand, sau in grup, parlamentarii PPDD in parasesc pe Danut !
  Dupa ce a ramas fara OTV, televiziune care, din spalatul rufelor murdare de rahat, l-a facut  milionar in euro si patron de partid politic, Dan Diaconescu priveste neputincios cum Partidul Poporului se integreaza, bucata cu bucata in USL. Aceasta gogoasa, conceputa printre puscariasi, umflata in lungi nopti de prosteala "senzationala" si bagata in parlament de lehamitea si naivitatea unora. pierde zilnic din greutate. 
  Deputatul Radu Popa, fost vicepresedinte si lider de grup al PPDD in camera deputatilor, exclus din partid saptamana trecuta sub acuzatia ca a tradat si s-a dat cu pesedistii spune ca " mai sunt deputati care vor pleca din PPDD..." si crede ca "pana la toamna vor ramane doar doi parlamentari: Dan Diaconescu si Simona Man"
  Adica niciunul ! Pentru ca cei doi ironic nominalizatu nu sunt parlamentari.
  Daca pana acum, DD se lauda cu nustiu ce contrct, ce avea menirea sa-i tina pe alesii poporului strans uniti in jurul liderului si a intereselor sale, se pare ca parlamentarii poporului ajunsi "Mari Mahari de Bucale" s-au lamurit de nulitatea absoluta a hartiilor pe care le-au semnat si se sterg cu ele la cur.
  Fara OTV, sursa de putere si trompeta de propaganda, DD a decazut din pozitia de lider iar oamenii il parasesc, unul cate unul indreptandu-se spre putere. De fapt aceasta adunatura ad-hoc satula de perspectiva opozitiei si dornica sa se-nvarta pe la putere, ar putea sa-i ia partidul cu totul. Da ce sa faca cu el...?!? Ca si-asa e mort fara "senzationalul" de pe ecran ! E mai simplu sa se lipeasca de cei de la putere, negociindu-si individual alipirea. 
  Pana la urma este normal pentru acesti neica nimeni, care si-au cumparat locul de parlamentar cu zeci de mii de euro, sa alerge cu sufletul la gura catre putere. Daca este sa fim cinstiti cu noi insine erau plecati inainte de a fi alesi. Nu-i datoreaza nimic nici lui Danut nici partidului. Socotelile si platile s-au facut inainte, ca la tarfe...iar acum nineni nu mai datoreaza nimic, nici "poporului" care i-a facut "Smecheri de capitala", nici sefului care i-a pus pe lista si nici partidului care le-a pus insigna la reverul hainei. Se vand la pret de second hand ca sa-si mai acopere gaurile din campanie.
  Cine sunt benediciarii acestor tranzactii ? Uselistii, adica puterea ! In contextul unei tot mai probabile ruperi a USL, atat liberalii si conservatorii cat si pesedistii sunt dispusi sa plateasca pretul . Miza fiecarei tabere este asigurarea unei majoritati parlamentare. Iubirea de dezertori in randul partidelor ce formeaza USL se explica prin efectul coabitarilor si reevaluarilor experimentate de ceva vreme, de Ponta.
  Liberalii vor sa aiba voturi suficiente in parlament cu care la o adica sa-l debarce pe premier, iar PSD se asigura ca o noua majoritate cu UDMR, Minoritati si o parte din tradatori,  va fi suficient de numeroasa cat sa poata sustine guvernarea.
  Din aceasta batalie pe oamenii lui Dan Diaconescu si din apetitul  tot mai ridicat al acestora de a se alatura puterii, se va ajunde la decesul acestui partid. Ca moartea lui se produce pana in toamna asa cum prevede Radu Popa, fosta mana dreapta a lui nea' Danut, sau mai tarziu,  nu mai are nicio importanta. Asa cum toti suntem datori cu o moarte, la fel si aceasta anomalia politica este datoare, pentru sanatatea clasei politice, sa dispara...  Regrete nu cred ca vor fi... si nici  prilej de doliu national ! 
 Doar Dan Diaconescu, ramas singur, isi va jeli durerea in fata oglinzii crezand ca este la televizor...!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu