marți, 28 mai 2013

SPERIATI DE CEAUNUL GOL, CALICII "O FREACA" PE FEISBUC !!!

  Expresia "se cearta calicii pe ceaunul gol" a fost consacrata de Teodor Paleologul, care definea, astfel, cearta din PDL. Uite ca frica de ceaunul gol a cuprins intreaga asa-zisa dreapta. 
  "Alba ca Zapada" prevestita si "trudita" de Sebastian Lazaroiu, conceputa in laboratoarele cotroceniste, nasita si metamorfozata in "miscare" de Traian Basescu, intr-o carciuma, la un sprit, starneste pasiuni si dispute in randul basistilor. 
  Elena Udrea a bagat dihonia in PDL, promitand ca va aduce in noul proiect politic o intreaga armata de dezortori portocalii pe care-i are sub talpa pantofilor de firma cu toc cui. MRU din pozitia de "virgula de dupa zero" face si el cu ochiul noii constructii ca nu cumva sa ramana pe langa, iar Blaga, cainele de paza de la Modrogan, singurul amenintat de eventuala ascensiune in sondaje a "miscarii" suduie, dracuie si blesteama ca "praful si pulberea " sa se aleaga de cei care se pregatesc sa sara in bratele personajului de poveste.
  Ignorat de initiatorii acestui proiect politic, Mihai Neamtu, bonsaiul din sigla Noii Republici ce are pretentii se falnic stejar al "dreptei autentice", sare la gatul consilierilor prezidentiali care au transformat Cotroceniul intr-un laborator politic. "Nu mi se pare corect sa transformi Cotroceniul intr-un laborator pentru un partid. Sa-si dea demisia toti cei care vor sa faca politica partinica in cadrul Administratiei Prezidentiala. Daca Traian Basescu, ar vrea sa faca fundatii pentru copii bolnavi de cancer si sa ofere casa din Mihaileanu acestei fundatii, atunci eu salut lucrul acesta. Dar ca politicieni de prim rang sa transforme institutii ale statului, sub o forma sau alta, in laboratoare politice, mie mi se pare prea mult " a spus Neamtu.
   El ia criticat pe consilierii presedintelui, pe Sebastian Lazaroiu in special, ca "o freaca" pe facebook 24 din 24 de ore si i-a cerut lui Traian Basescu sa interzica acestora accesul la reteaua de socializare in timpul programului de lucru.
   Incaerarea dintre cei doi, care pana nu de mult aparau impreuna si cu maxima indarjire pe presedinte de acuzatii de politizare, amestecare in viata unui partid politic sau de incalcare a separatiei puterilor in stat, ma face sa cred nu ca ceaunul drepte este gol, ci ca el nu mai exista, ca unii l-au furat iar calicii incep sa se arda intre ei. Amenintandu-se, dandu-se in gat unii pe altii, frecand-o pe facebook sau fluturand funii  de usturoi...
  Daca as fi sincer cu mine as spune: Incaiera-i Drace ! Dar, desi nu-l simpatizez, chiar deloc, pe purtatorul de usturoi, in aceasta chestiune ii cam dau dreptate. Asta nu inseamna ca nu vad frustarea din vorbele sale. Mihai Neamtu este un oportunist sadea ! In spatele vorbelor sale se ascunde idealul unui pitic care vrea sa fie mare. Sunt absolut convins ca daca Traian Basescu nu s-ar fi lepadat de el si de "teligenta" lui politica, ar fi inghitit fara sa crahneasca si "frecatul" de pe facebook si nascocirile laboratoarelor de la Cotroceni. 
   De partea cealalta Sebastian Lazaroiu este obisnuit cu astfel de "schimburi de amabilitati " pe facebook. Nu de mult el s-a contrat cu un alt "telectual" basist, jurnalistul Dan Tapalaga, care sustinea ca SUA si Marea Britanie n-ar fi trebuit sa gireze trocul dintre Ponta si Basescu privind numirea procurorilor.
  In galceava dintre cei doi a intervenit o piti cu ochi albastri si CV bine lucrat, ofiter de relatii cu presa a unui parlamentar, care s-a oferit sa preia postarile consilierului in intervalul orar 9-17. Ea a postat, deja, doua mesaje ale lui Lazaroiu: "Cred ca Noua Republica a esuat in momentul in care Mihai Neamtu a decis sa lupte de unul singur...si sa se dezica de Traian Basescu..."
  Orgoliile de unici coagulatori ai dreptei prevestesc multe astfel de scaltoace aplicate unii altora si cred ca maretia acestei ambitii politice va sfarsi in propria-i neputinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu