luni, 20 mai 2013

NEA JIJI IMPIEDICAT SA SE ROAGE...LA MORMANTUL SFANT !!!

                                      De ce fugi tu, Mielule ?
                                      De parnaie, domnule !
  Hopaaa ! Nea Jiji, cu marafetii de la MApN in desaga si simtind miros de mucegai de celula in propria-i branza, a incercat s-o taie, la fel ca Maria Vlas, in Tara Sfanta.
   El a fost oprit duminica seara in aeroportul Otopeni, de politistii de frontiera, in timp ce intentiona s-o sterga la Mormantul Sfant pentru o mica rugaciune.
  Pai bine bre' Nea Jiji, asa ne fuse vorba ?!? Vrei s-o cotesti inainte de a-ti indeplini misiunea mesianica in aceasta tara mioritica... ??? Asa l-au intampinat, la aeroport, politistii de frontiera si procurorii DNA pe Razboinicul Luminii care, simtind pe sira spinarii un fior rece de celula, si-a zis, ca-i mai sanatos sa-si ia ramas bun de la saivan si s-o sterga  in Tara Sfanta, pe sest si fara sa mai anunte autoritatile asa cum prevede decizia condamnarii sale din dosarul sechestrarii hotilor de masini.
   Dupa meciul Stelei cu Viitorul Constanta, un alt matrapazlac scarbos, Gigi Becali a plecat spre aeroportul Otopeni, unde il astepta un avion particular, inchiriat, ce urma sa-l duca in Israel, tara care nu are acord de extradare cu Romania. Pe aeroport il asteptau procurorii DNA care l-au instiintat ca i-au facut rost de o interdictie de a parasi tara.
"Ma duceam in Israel sa ma rog..." le-a spus Nea Jiji procurorilor. El a precizat ca banuieste a fi vorba despre o implicarea a SRI-ului care nu a vrut sa traga ponoasele unei presupuse fugi a acestuia: "Ce-a zis SRI-ul ? Ba, Becali vrea sa plece. Daca pleaca Becali si se intampla ceva la Inalta Curte, lumea o sa zica: ce faceau serviciile..."
  Mai sa fie ! E a doua oara cand Latifundiarul pleaca, asa ca dintr-o intamplare in tari ce nu au acord de extradare cu Romania, exact inainte de a primi o sentinta. Strasnica coincidenta...! Hai bre' Nea Jiji...ca ti-a mirosit a parnaie, iar frecatul icoanelor nu te-a  convins nici pe mataluta ca ar putea sa-ti aduca izbavirea, fara o relaxare la racoarea...de la mititica.
  Fuga de puscarie a mai fost practicata de patronul Stelei si in urma cu cateva luni, cand zornaitul catuselor din dosarul sechestrarii de persoane l-au facut s-o stearga in Dubai. Trufia, megalomania, credinta in sprijinul divin, averea si siguranta de alta data, dispar toate in fata perspectivei cu gratii si fac din Marele Razboinic un soricel fricos ce cauta cu disperare gaura scaparii de pedeapsa.
  "Cand tata urma sa ma bata cu biciul fugeam de acasa..." spunea Gigi Becali cu ceva timp in urma povestindu-si copilaria. Astazi, cand funia se strange in jurul gatului sau si perspectiva inchisorii il pandeste din mai multe dosare in care este inculpat, fuge pentru ca-i sanatos...
  Pacatele acestui individ guraliv, mare crestin, filantrop si "multilateral dezvoltat" in domeniul funciar au reusit sa manie bunavointa lui Dumnezeu. Banii dati calugarilor de pe Muntele Athos si rugaciunile de la Mormantul Sfant nu au reusit sa-i fragezeasca pe "Dumnezeii" de pe pamant ( procurori si judecatori) si branza a inceput sa se-mputa.
  Astazi instanta suprema va da un verdict final in dosarul schimburilor de terenuri dintre Gigi Becali si MApN. Procurorii DNA au cerut la termenele anterioare ca Oierul Neamului sa-si pasca, ceva timp, oile pe pajistea de la Jilava. Ca se va intampla asa sau nu..., numai Bunul Dumnezeu stie ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu