miercuri, 8 mai 2013

MIRACOLUL INVIERII SI AL TELEVIZIUNILOR DE SCANDAL...!!!

  Ca prin minune, dintr-o data, cu ocazia Pastelui    s-au rezolvat toate problemele conjugale ale cuplurilor abonate la emisiunile de scandal si protagoniste in telenovelele lacrimogeno-dambovitene ce au induiosat inimile romanilor.
 Toti, cuprinsi de piosenia specifica Sfintelor Sarbatori, in prezenta paparazzilor, au uitat de certuri si mahalagisme, s-au impacat si si-au facut juraminte de iubire.
 Televiziunile si tabloidele specializate in acest domeniu au avut din nou subiecte !
  Gaina Iuliei Albu, presupusul motiv al despartirii de Mihai Albu a fost martora unor nopti de dragoste cu nabadai. Fosta sotie l-a primit in patul ei pe fostul sot, s-o iubeasca cu ocazia sarbatorilor pascale, sa-i alunge naduful postului si sa-i linisteasca armata de hormoni razvratiti. "Totul a fost fantastic"  declara vedeta cu gurita proprie.
  Agitata poveste de dragoste dintre Andreea Mantea si proaspata 'Voce a Romaniei' Stefan Stan, a imprumutat linistea si smerenia zilelor pascale. Cei doi au incondeiat oua impreuna uitand suferinta si chinul indurat datorita nabadailor masculine ale Vocii de aur.
  Marketingul de Paste a functionat in  relatia Andreei Tonciu cu fotbalistu' fara echipa Nicolaie Mitea. Raceala intervenita intre cei doi a acumulat grade Celsius pana a dat in clocot. Proaspata diva a postului Kanal D si-a redobandit astfel dreptul si placerea de a-si  lovi  iubitul cu fruntea in buric.
 Cum era firesc principalul beneficiar a bunavointei Dumnezeului televiziunilor de scandal a fost cuplul Prigoana- Bahmutanca. Ei au primit binecuvantare in Vinerea Mare, in cimitir. Minunea s-a produs si cei doi porumbei sunt pe punctul de a se casatori pentru a "n"-a oara. 
  Fiind de departe specialisti in divorturi si impacari merita cateva randuri in plus....
  Dupa ce noua luni s-au certat, s-au jignit si s-au balacarit ca la usa cortului, fata in fata dar si prin intermediul emisiunilor de scandal, cei doi spun ca au ingropat securea razboiului, si de dragul copiilor au revenit la sentimente mai bune.
  Faptul ca traditionala impacare dintre cei doi, anul acesta a picat exact in Vinerea Mare, spun batranii, ca-i semn rau. Poate o sa ploua la cea de-a cincea nunta..., poate Prigoana nu va avea viata usoara cu tigaile Bahmutencei..., poate "Mamae", vesnicul mar otravit dintre cei doi va pune piciorul in prag si-si va obliga ginerele sa duca gunoiul in fiecare seara, sau cine stie...poate Prigoana v-a rescrie poveste pliciului de alta data. 
  Scepticii, nu cred ca aceasta impacare este semnul iesirii Romaniei din criza ci mai degraba tot o frectie la un picior de lemn, ce se va sfarsi foarte curand tot cu un sut in cur, tot cu certuri si rufe spalate in public, mai ales ca amandoi poarta in spatele celor noua luni de despartire dezmatul ba cu o "doamna doctor", ba cu un "tinerel".
  Ademenit de mancarea cu gust "ca pe vremea bunicii" si de "zeama gainii batrane " cu care Bahmutanca se lauda de la lansarea reclamei cu tigaia minune, cu bale de pofta la gura, Prigoana a uitat si de "doamna doctor" si de "tinerelul" care i-a tinut sotia in forma. Si-a calcat pe zgarcenie cumparand un inel cu "cerfitecat de calitate" . Un dar minunat de ziua " Proprietarei de tigai" imbrobodit intr-un mare chef cu lautari, juraminte de iubire si vorbe frumoase:  
" Ce-ar fi daca ne-am impaca...fa !?! "
  Supusa unei astfel de dragalasenii diva s-a "indoit"...si instantaneu i s-a facut dor de banii si pliciu' lu' Prigoana.
  Din aceasta ritmicitate a impacarilor si divorturilor dintre cei doi, intretinuta si alimentata de televiziunile tabloide nu putem iesi decat intr-un singur mod. Sa dea Ponta o lege prin care sa interzica casatoria pentru a cincea oara cu aceeasi persoana. Astfel, vom fi scutiti de un nou mariaj prezentat pana in amanuntul numarului de sarmale din oala si a sticlelor de "troscau" consumate.
  Toate aceste scandaluri prefabricate fac parte din marea "cocina" in care traim alaturi de clovni, tarfe si indivizi dispusi sa-si puna poalele-n cap ori de cate ori vad o camera de luat vederi pentru un strop de notorietate in plus sau pentru bani. O cloaca demna de toata scarba, pe care presa, ce-a televizata in special ne-o prezinta ca pe un subiect de importanta majora...iar noi inghitim.

P.S. Doamne ! Dumnezeul televiziunilor de scandal, le-ai uitat pe Gabriela Cristea, pe"Zana Surprizelor", pe Vica lu' Piti...si care dracu' o mai fi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu