luni, 27 mai 2013

METAMORFOZA "MISCARII" IN PARTID... O NOUA MISTOCAREALA POPULARA !!!

  Visul oricarei larve este sa ajunga fluture !!! Visul lui Traian Basescu este sa ramana la butoanele puterii si dupa terminarea mandatelor de presedinte. Pentru asta are nevoie de un partid politic controlabil si ascultator.
  Cum PDL-ul i-a dat flit iar lansarea la apa a Partidului Poporului condus de fermierul varsator de lapte pe camp, s-a contramandat din lipsa de suficienti dezertori care sa-l populeze, consilierii prezidentiali de la palat, au primit ordin sa transforme "Miscarea" in partid.
  Inca de cand si-a trimis odrasla sa-i inregistreze marca la OSIM, a fost lesne de inteles ca acesta va fi parcursul. Transformarea "Miscarii" intr-un partid cu care Traian Basescu va incerca metamorfozarea "larvelor" basiste in "fluturasi" populari de dreapta...,centru-dreapta...,semi-dreapta..., dreapta bugetara...sau de oricare alta dreapta.
  Ei bine ! Gata e oficial ! Presedintele Traian Basescu a semnat cu puterea pe care i-o da prevederile constitutiei interpretate basist, decretul de infiintarea a Partidului "Miscarea Populara". Ce tare ! Taman ce-i lipsea chelului, tichia de margaritar, iar romanilor un nou partid basist...ca in rest au saracii di tati...!!!
  Odata porunca data, baietii s-au pus pe treaba. C-asa "e" ei, basistii...! Ascultatori, si de repede saritori la vrerile prezidentiale. Ce daca in urma cu cateva zile se jurau pe masa ca fundatia nu se va transforma niciodata in partid, da-l dracului de cuvant si de onoare si hai sa-i facem sefului pe plac. S-au consultat cu peste 6000 de membri, au strans 70 de semnaturi si mai au putin pana la 25000 cate sunt necesare pentru infiintarea unui partid politic. Hai ca nu-i greu ! Daca aveti deja 70 e ca si cum l-ati avea pe toate...! Nu ???
  "Cred ca Partidul Miscarea Populara va fi o formatiune de succes..." a spus Elena Udrea, cea de la care se-asteapta sa aduca in randurile acestui nou partid toti nemultumitii si nesatisfacutii din PDL. Daca zici matale...coana Joitica, asa o fi ! "Succesuri" si iar "succesuri" vorba unui mare invatat. Da voturili...alea de conteaza la urne...de un' le luati ?!? De la Paris ? Nu cred ca mai puteti...ca nu mai e conu' Baconsky sa le mestereasca. De la moldoveni...iar nu prea imi vine sa cred, de cand cu cearta prietenilor de pahar. Sau poate va votati intre voi s-apoi o puneti pe Roberta sa numere !!! Ca din alta parte slabe sanse ! Nimanui nu-i mai arde de "iaurtul" vostru cu care va propuneti sa ne mai "fericiti " inca o data, dupa ce ne-am fript cu "ciorba" mereu reincalzita de Traian Basescu.
  Partidul asta creat la ordinul Conducatorului iubit, este oricum nascut mort. Cu aceleasi personaje fanatic-basiste, cu aceeasi elene, boci, roberte, lazaroi, diaconesti si funerii, nici nu poate fi altfel. Vor sfarsi a fi o adunatura de frustati care refuza sa inteleaga ca tara asta nu mai accepta "binele" pe care ni l-au facut cu forta. Romanii s-au lamurit cu mistocarelile propuse de Traian Basescu si nu cred ca sunt dispusi sa mai inghita inca una fie ea si "populara". S-au prins ca astia odata ajunsi la putere  le va baga iar, cu "dreapta" cutitul in spate.
  Lumea s-a saturat de ei si de praduielile lor..., de aroganta, coruptia si jaful din timpul guvernari bocilor si vitelor Kobe...si va intelege ca "larvele" metamorfozate in "fluturasi", sunt de fapt niste biete "molii" avide de putere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu