joi, 27 septembrie 2012

SALVAREA POATE VENI DE LA O LESBIANA

" Nu ratati intoarcerea mea pentru ca nici nu stiti ce pierdeti"- ne-a transmis "bietul jurnalist de la Caracal" Dan Diaconescu-care a reusit sa transforme privatizarea Oltchim intr-un reality show ce tine capul de afis al televiziunilor de stiri- la intoarcerea din periplu de 48 de ore facut pe ruta investitionala; Germania- Spania- Franta- Monaco- Austria, in cautarea investitorului misterios.
In disperarea guvernului USL care simte ca prelungirea scandalului privatizarii loveste puternic in imaginea sa Dan Diaconescu si-a mandatat avocatii sa nu renunte la nicio conditie si sa prelungeasca la nesfarsit chinurile lui Ponta, in timp ce el, salvatorul, dupa o tura data-n direct pe la ambasada SUA si-a luat zborul in cautarea pungutii cu bani.
Providenta sau poate rugaciunile poporului l-au imbunat pe Dumnezeu si minunea s-a produs: azi a aparut in presa oportunitatea ca "sacacu' domn Danut" sa faca rost de bani.
 Un miliardar, om de afaceri din Hong Kong, ofera fabuluasa suma de 50 milioane de euro ( suficient pentru plata actiunilor Oltchim, ba chiar mai raman 5 milioane de cheltuiala) barbatului care reuseste sa o faca pe fica-sa, lesbiana, sa revina pe calea dreapta si sa renunte la aceasta patima.
Barbat bine, un adevarat gigolo de Caracal care a reusit sa franga inimile atator telespectatoare, ii va fi lesne s-o convinga pe lesbiana sa renunte la pacat cu atat mai mult cu cat recompensa va fi folosita pentru salvarea averii poporului din mana "ciocoilor".
" Nu ma intereseaza daca este bogat sau sarac. Important e sa aiba un suflet bun" spune miliardarul iar o mana de otevisti fideli se pun chezasie ca omul potrivit este "Danut al lor"; el este sarac pentru ca-i de-a lor din popor, el este si bogat pentru ca are Rolls si e si bun pentru ca tine cu poporul.
Deci, Hong Kong este misterioasa destinatie a deplasarii lui Dan Diaconescu, s-o " matraseasca" pe Gigi- fata miliardarului- sa-i umfle banii lu' tac-su' si sa salveze Oltchim-ul. Doamne ajuta!
 
P.S. Sper sa faca treaba buna si sa satisfaca fata pentru ca altfel Oltchim-ul ramane in mana "ciocoilor" iar el va ramane in constiinta oamenilor ca cel care a vrut sa-si salveze neamul futand fata miliardarului chinez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu