miercuri, 12 septembrie 2012

"PLICIUL" LOVESTE DIN NOU

      Divorturile în familia Prigoană au devenit o obişnuintă, atat în viaţa privată, cat si în politică. Silviu Prigoana, in zece ani de relaţie, a divorţat de trei ori si s-a căsătorit de patru. Culmea; cu aceeaşi persoana.
     Primul mariaj a durat o luna, al doilea trei, al treilea a durat doi ani, al patrulea cinci. O viaţa petrecuta la Oficiul Starii Civile pentru a-si uni destinul si prin sălile de tribunal pentru al desface.Acum se pregatesc pentru al patrulea divorţ. " De data asta pare ceva serios..." spune un doctor de suflete.
     Trei spre patru divorţuri în căsnicie si doua si-o tentativa în politică si toate se trag de la "pliciul" bucuclas, simbol al casniciilor tumultuoase si al campaniilor electorale dezastruoase.
     Aducand si în politică "pliciul" ghinionist din căsnicie, a pierdut ruşinos bătălia pentru primăria capitalei,  cu simbolul electoral în braţe, iar acum, mai nou, a divorţat de partidul care l-a propus si sustinut. A anunţat ca va ramane parlamentar independent, dar pe surse, se zvoneste, ca ar fi bătut palma cu Dan Diaconescu, patronul televiziunii care la consacrat "mare mardeias casnic" si "neintrecut manuitor" de "plici".
    A mai divorţat odată de PDL, în 2010, cand a fost pus sa aleagă; între calitatea de demnitar si cea de sugar la "tata" statului. Cum partidul a abandonat aceasta conditionalitate "Regele gunoaielor" a revenit în partid si a rămas si demnitar si cu "tata" în gura.
    In 2012, a recidivat, amenintand conducerea filialei bucurestene a partidului, pe seful acesteia, doamna blonda casatorita cu un "cocos", ca daca nu va fi desemnat candidatul partidului, la functia de primar al capitalei, va demisiona si va candida independent. A renuntat inca o data pentru ca doamna de care va vorbeam si l-a asumat, cu "plici" cu tot.
Cum aschia nu sare departe si ce se naste din pisica soareci mananca, flacaul scolit prin America, Honorius, fiul lui Silviu Prigoana, divorteaza si el din PDL, partidul pentru care in 2010 candida pentru un mandat de deputat si se inscrie la rivalii politici- la PNL.
Este clar ca buna ziua; "pliciul" i-a lovit pe toti din familia Prigoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu