luni, 10 septembrie 2012

DIN FERRARI IN AMBULANTA

         Sambăta, 8 septembrie, dealurile Costestiului, au fost luate cu asalt, de ţiganii veniţi din toata tara, la paranghelia de ziua lor naţională, sărbătorita odată cu Sfanta Marie mica.
Pajiştea, a fost împînzită de corturi- la umbra cărora au fost etalate cele mai alese bunătăţi; de la berbeci si viteii făcuţi la proţap, pană la purcei în lapte - si a fost transformată intr-un veritabil salon auto, de la care, nu au lipsit bolizi de sute de mii de euro.
Bastanii si-au pus "cele mai de firma" costume si-au gătit pirandele, ipodobindu-le cu kilograme de aur si au petrecut toata ziua în ritm de manale, aruncand cu teancuri de bani în lăutari.
Dacă în anii din urma, atracţia parangheliei, a fost prezenta cuplului prezidential ce era în căutare de voturi si care de dragul acestora, a dansat mană-n mană cu Bercea Mondialul, acceptand, de asemenea, ca prima doamna sa fie gătită în piranda, anul acesta atracţia a fost clanul Oaie, care s-a prezentat la eveniment cu şase bolizi de lux; printre care un Maybach, un Hammer si un Ferrari adus pe platformă.
Deranjaţi de opulenta afişată, cei din familia Haralambie, aburind de gradele alcoolului scump consumat, au incendiat bolidul de pe platformă si au declanşat o bătaie generală, ce s-a lăsat cu varsare de sange ţigănesc si scrum de autoturism italian.
Patru persoane au fost înjunghiate si transportate cu ambulanta la spital.
Sper, sa nu-i fi deranjat  ca serviciul de urgenţă, nu a avut în dotare un Ferrari, cu care sa-i transporte si ca au fost nevoiţi sa suporte disponfortul unei maşini de duzină.
Regele Cioaba, a trimis staborul la Dragasani, sa judece conflictul dintre cele doua clanuri, sa facă pace si sa pună batista pe ţambal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu