miercuri, 5 septembrie 2012

INCA O "TELENOVELA" IN PEISAJUL MIORITIC

    Cum evenimentele importante s-au epuizat si nu mai fac rating, nici subiectele despre referendum, nici cele despre plimbarile unui senator, în jurul Palatului Cotroceni , nici cele despre tinutele doamnelor prezente la nunta Ebei si pentru ca ceva trebuie sa tina lipiţi ochii mulţimii, de ecranul televizorului, un nou scandal ocupă timpii de antena tv si umple pagini întregi ale ziarelor de scandal:
"Duduia" Oana, spune, ca "si-a tras-o" cu " Mirciulica duru-duru", iar el, neagă.
Si de-aici; scandalul.
"Duduia", ofensata de faptul ca tipul, nu vrea sa recunoască, ridica zilnic, miza scandalului; "...i-am făcut onoarea sa mă cuplez cu el...", "...venea noaptea la mine deghizat...",în timp ce public se afişa cu   "topmodela" "...si sa vezi cand scot eu, asul din maneca..."
Ei bine! Chestia asta, cu " asul" si cu " maneca", chiar mă interesează. Mă interesează cărui orificiu îi spune " maneca" si ce reprezintă " asul" ce va fi scos.
Probabil, se referă la vreo dovada, ca " Mirciulica dudu-dudu" a explorat-o, prin diverse "orificii" corporale, conoscand-o si pe interior.
Nu ştiu, vom vedea... Dar pană atunci, mai omule, fii barbat, recunoaşte si "repereaza-i onoarea" duduiei. Da-i satisfactie si povesteste-ne; dacă i-ai atins omusorul, daca si cum e epilata inghinal, sau daca ii fosnesc silicoanele.
Daca păstrand misterul, ca orice gentleman, nu ai făcut altceva decat sa o infurii si mai mult, atunci îţi dau un sfat; provoaca-i orgasmul dorit, povestind curioşilor, sa ştie, cum i-o trageai " deghizat" si " Cu gluga pe cap"
Se pare ca asta isi doreste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu