joi, 20 septembrie 2012

MRU SAU MIHAI ROLL-ON UNGUENT

        Anuntat de catre Traian Basescu drept succesorul sau la functia de presedinte, MRU, premierul celor 78 de zile a tocat din banii contribuabililor 1,2 milioane lei noi, pentru a-si satisface pretentiile de parvenit politic cu cele "mai de firma" cosmetice, bauturi si mancaruri.
Aproximativ 3000 de euro pe zi ne-au costat poftele fine si ingrijirea corporala de mare clasa a acestui bugetar inbuibat, unul din "grasii" ce stau in carca "privatului pricajit" , asa cum ne spunea odata marele prezicator al neamului.
In incercarea de a-si spala onoarea, MRU se jura, ca desi a fost beneficiarul lor, nu el este cel, ce a comandat achizitionarea acestor produse de lux. Inclin sa-l cred; desi am vazut o listuta de cumparaturi scrisa de propria-i manuta cremuita cu Apivita si incerc sa gasesc persoanele responsabile de aceste achizitii si motivatia care i-a determinat sa o faca:
1. Deodorantele antiperspirante si parfumurile, cred ca i-au fost recomandate de secretara, care a simtit miros de "utecist mucegait" atunci cand MRU a ridicat "stindardul dreptei".
2. Cremele de fata si unguentele, cred ca i-au fost recomandate de vechi colaboratori acoperiti, pentru netezirea si desavarsirea "schimbarii la fata".
3. Strugurelul cred ca i-a fost recomandat de  presedinte, urmare a disconfortului dorsal resimtit cand era pupat.
4. Icrele negre, carnea de vaca japoneza Kobe, vodka, vinurile si whisky-ul i-au fost recomandate de pensionari si someri, care obisnuiti sa manance si sa bea doar prin reprezentanti si-au permis asemenea "chiolhanuri".
5. Plasturii pentru basici i-au fost recomandati de inzapezitii pe care ii invinovatea iarna trecuta ca nu pun mana la munca.
6. Periuta de dinti i-a fost recomandata de stomatologul personal, surprins de actiunea nociva a discursului demagagic, asupra danturii.
7. Antibioticele i-au fost recomandate de Boc, predecesorul sau, pentru a trata "buboiul" alocarilor cu dedicatie a banilor publici, de pe vremea sa.
8. Papucii, musai albi, i-au fost dati de Ponta si Antonescu dupa numai 78 de zile de guvernare.
Doua produse absolut necesare lipsesc de pe aceasta lista de cumparaturi.
Primul produs este gheata, semn ca MRU, nu tine cont de instructiunile fostului comandant de nava de a pune patru cuburi de gheata in fiecare pahar cu whisky, iar cel de-al doilea produs este; apa. Apa de spalat. Eu stiu ca inainte de a te parfuma cu ambitie politica, trebuie mai intai, sa te speli si sa dai jos jegul demagagiei si trecutului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu