vineri, 14 septembrie 2012

MARELE "ZAIAFET" SAU MAREA IMPARTEALA

    Mare "zaiafet" în tabăra Uniunii Social Liberală. Conducerea USL a invitat în acest weekend toata floarea cea vestită a uniunii, în Deltă, la exclusivistul "Puflene Resort" din Murighiol, un complex hotelier de cinci stele, aparţinand unui important om de afaceri tulcean, pentru o intalnire de taină, departe de ochii curioşilor.
  În comunicatele de presa suntem asigurati ca USL nu a închiriat tot complexul si ca fiecare participant îşi va plăti singuri cazarea si consumaţia.
PSD-istii si PNL-istii vor fi cazaţi si se vor relaxa în camere ce dispun de tot confortul: aer conditionat, TV, internet, jacuzzi si seif- ne anunţa site-ul oficial al complexului. Eu adaug si microfoanele montate cu cateva zile înainte, de serviciile subordonate preşedintelui.
La adapostul stufului si în miros de saramură si bors de peste, renegatii europeni social- liberali, vor face o analiza a rezultatelor obtinute de organizaţii la referendum, vor număra puscariabilii si dosarele penale în care sunt acuzaţi de Morar si Kovesi, vor stabili strategia pentru alegerile parlamentare si isi vor imparti "cascavalul".
Le-as da un sfat: mare, mare grija ce vorbiţi si ce negociati, pentru ca nu vor dovedi cei de la Hotnews si Evenimentul zilei sa publice, cat sunt în stare serviciile sa  asculte.
Si mai e ceva: Păstraţi factura si bonul fiscal, s-ar putea ca procurorii - sătui sa mai alerge votanţi pe uliţele satului cu biblia în mană - sa va acuze de evaziune fiscală si violare de proprietate, considerand un bun prilej de-a va umfla pe toţi, la pachet, si de-a va închina plocon nasului mare cu ocazia "parangheliei" generale din 9 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu