marți, 20 noiembrie 2012

TUPEU DE "DIVA"

   Ne-am obişnuit în toţi acesti ani cu ideea ca Elena Udrea este foarte pricepută la "supt" banii bugetelor pe care le-a administrat, la frunze si la costul lor uriaş, la moda, turism, biletele roz si la săritul gardului prezidential, dar nu ne-am putut închipui ca se pricepe si la boi.
   Într-o postare pe blogul personal, "Blonda de la Cotroceni" ne povesteste experienţa trăită la o fermă de bovine, comparandu-l pe Ponta cu un "bou ce loveşte pămantul cu copita".
Din aceeaşi categorie cu cele despre crosetat, mopuit si făcut sarmale, povestea se vrea a fi ironică la adresa premierului care se "Stropseste degeaba" la "grangurii" europeni si la supusul lor de la Cotroceni, lasand sa se înţeleagă din spusele sale ca Ponta e mult prea mic pentru un război atat de mare.
    Îi reamintesc "divei" ca "grangurii" europeni au din ce în ce mai puţină susţinere politică în statele membre, ca preşedintele a primit şuturi si palme de la popor în vară si ca ea, "diva  frunzelor mioritice" s-a ascuns de "mustruluiala" electorala într-un catun controlat de Pinalti.
     Într-o tara normală, una ca ea, si-ar dori sa fie uitată de opinia publică, ori "Nutzysor" nu ratează nicio ocazie sa se bage-n seama ca musca-n lapte si ca proasta-n... 
    Mizez pe inteligenta romascanilor care pe 9 decembrie o vor trimite la "brutarie" pe blondina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu