vineri, 30 noiembrie 2012

GHISE SI-A DUS MESAJUL LA PALAT

 Senatorul liberal Ioan Ghişe, cel mai energic contestatar al rezultatului impus de Curtea Constituţională referitor la referendumul de demitere a preşedintelui, nu se da bătut cu una cu doua.
 După ce a protestat în Parlament, în jurul Palatului Cotoceni, seara de seara, însoţit de mii de sustinatori, la congresul PPE ce a avut loc la Bucuresti si la toate posturile de televiziune, ieri a făcut-o în inima fortăreţei băsiste.
Fiind invitat la recepţia organizată de preşedinte cu ocazia zilei naţionale, senatorul si-a "rupt" hainele, ce-i drept ajutat de gealatii de la SPP si de devotatul traseist Dorel Onaca, pentru a-si arăta faimosul tricou inscriptionat cu la fel de faimosul mesaj: " Poporul a decis. Basescu e demis"
Scena s-a petrecut dupa ce presedintele si-a terminat discursul, cand tocmai trebuia sa curga sampania. N-a mai apucat; pentru ca a fost luat pe sus de handralaii bossului de la palat si dat afara. "Afara" printre cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea presedintelui.
Constat ca pe zi ce trece presedintele este din ce in ce mai fricos. Se teme ca v-a fi nevoit sa inghita "un porc" dupa ce a-nghitit mai multe" broste". Se teme de "pisoi", de "maimutici" dar mai ales se teme ca-si va pierde scaunul. De aceea se inconjosra numai de persoane obediente si slugarnice, decorate si inaintate in grad pe blat si fara merit.
Pana nu demult, atunci cand toti s-au convins de dezastrul guvernarii Basescu- Boc, presedintelui ii faceau foarte bine "baile" de multime. Se amesteca printre oameni, le strangea mana si le lua copiii in brate. Nu se temea de nimeni si de nimic.
Acum cazut in dizgratia nationala, se teme. Se teme ca "tavalucul" numit USL, pus la cale de "somnorosul" liberal si "pisicul" social-democrat il va spulbera si-l va trimite la groapa de gunoi a istoriei.
In aceste conditii nu-i mai raman decat amenintarile. Ameninta cu procurorii, cu zornaitul catuselor, cu inspectorii ANI si cu dezbinarile partidelor politice. 
Daca toti parlamentarii ar avea verticalitatea senatorului Ghise atunci presedintele nu ar mai avea obraznicia sa nesocoteasca votul popular si sa santajeze clasa politica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu