miercuri, 14 noiembrie 2012

"JUCATORULUI" II PLACE LA TV

   Simţind ca nu s-a făcut înţeles luni seara, preşedintele a chemat iar presa la Cotroceni si de la pupitrul prezidential rebrenduit după referendum si-a tradus propriul discurs. Sa intre "prostimii" în cap ca doar repetitia-i mama învăţăturii. Nu?
   A luat-o de la capăt: cu instituţiile, cu statul de drept, cu justitia si cu interesul naţional. A! Era sa uit! Si cu Europa.
    Atat i-a mai rămas. Instituţiile slugarnice si popularii europeni, care din dorinţa da a mai salva ce se mai poate salva din dezastrul lor european, suflă în panzele marinarului de la Bucuresti.
    La început m-am gandit ca aceasta nouă apariţie a preşedintelui a fost impusă de Raportul Comisiei DG Regio a Comisiei Europene, care suspecteaza de fraudă fonduri europene în valoare de 505 milioane de euro din 515 milioane de euro atrasi de statul roman în 2011. Ca tot îi place domniei sale s-o tot tragă cu Europa, cu Comisia si cu preşedintele ei. N-a făcut-o pentru ca s-ar fi lăsat cu "nasoale" pentru Udrea si Traila, damele de companie a guvernului Boc. Ce mai contează ca 98% din fondurile europene atrase de România în 2011 pe politici regionale sunt suspecte de fraudă si vom fi nevoiţi sa returnam Uniunii Europene acesti bani, dacă suspiciunile se vor dovedi? E o chestiune mult prea măruntă ca ditamai preşedintele de tara s-o bage-n seama, mai ales ca ar trebui sa dea în "ai lui". Iar astia "ai lui" sunt vai mama lor în ochii românilor care au trebuit sa le suporte incompetenta trei ani jumate'.
   Da-le dracului de fonduri ca doar au ajuns acolo unde trebuiau sa ajungă, iar dacă vor trebui returnati Uniunii Europene, sa-i dea "prostimea"si Ponta, ca doar el este la guvernare.
    S-a dovedit ca m-am înşelat. Nimic din toate acestea nu au ieşit din gura preşedintelui. Nimic despre fonduri si "ciordirea" lor, nimic despre Alin-Alin deputatul si şeful filialei PDL Vrancea, care tocmai a fost prins de procurori cu mata-n sac. Mata în teancuri de sute de mii de euro pentru contracte atribuite de madam Nuti de la dezvoltare.
    Faptul ca preşedintele nu scoate o vorbuliţă despre toate aceste matrapazlacuri, care s-au petrecut în ograda domniei sale - democrat- liberală- îmi întăreşte convingerea ca-l doare-n cot de " pulime" si ca urmăreşte o alta "manevra politică" pentru 9 decembrie. Aceasta va fi înfăptuita la umbra interesului naţional si cu ajutorul instituţiilor statului mult invocate ce seamănă din ce în ce mai mult cu "agenturili" lui Ceauşescu.
   Ceea ce a încolţit în capusorul cu fes de la Cotroceni este ca toţi europenii- de la Barroso pană la prietena noastra eterna madam Reding- vor inghiti pe nemestecate, în perioada de campanie electorala, vorbulitele preşedintelui rostite de la pupitrul prezidential, cum ca în România se pregateste o fraudare masiva a alegerilor parlamentare si ca USL-ul în nemernicia lui pregateste o nouă suspendare a preşedintelui în cazul în care acesta nu le desemneaza premierul.
    Cum porcul nu se ingrasa în ajun asa nici ARD-ul - noul PDL rebrenduit- nu mai poate acumula procente suficiente cat sa poata guverna. In aceste conditii pe fondul indoctrinarii europenilor, sensibili la soarta fiecarui "popular", cu privire la fraudarea masiva a alegerilor, se va forta nerecunoasterea rezultatelor din 9 decembrie si se va impune un premier patruns de interesul naţional.  Acesta este momentul în care vor intra în rol instutiile slugarnice preşedintelui: Autoritatea Electorala Permanenta care nu va valida rezultatele alegerilor, Curtea Constitutionala care va confirma invalidarea lor si procurorii DNA care cu carti sfinte în maini vor fugari, prin zapada, milioane de alegatori.
   In sprijinul acestor institutii obediente va sari pleiada de "turnatori" si "guristi" PDL-isti în frunte cu "Vaduva neagra" a integritatii ce va urla în  microfoanele Parlamentului European ca în România se pune de o nouă lovitura de stat si de o nouă tentativa de subordonare a justitiei. Ce contează ca au mai vandut si în vara aceesi marfa expirata? Daca au inghitit-o atunci o s-o-nghita din nou, ca doar stiu  si ei vorba aia: "spalata e ca nouă".
    Degeaba Ponta si Antonescu vor plange la Inalte Porti europene si americane, cu constitutia în brate. Zarurile au fost aruncate atat de Barroso cat si de Gordon secretarul doamnei tradate în biroul oval si au cazut pe acelasi verdict: " Presedintii statelor UE pot fi demisi prin alegeri la terminarea mandatutului" facand  poarta-n casa lui Basescu. Pe intelesul nostru, mai marii lumii spun  "pas" unei noi suspendari, garantandu-i preşedintelui inca doi ani de mandat.
   Romanii vor ramane cu ochii în soare intrebandu-se de ce au mai votat dacă votul lor nu contează iar Ponta si Antonescu în opozitie, cu constitutia în brate, faramitati si hacuiti de sabia interesului naţional manuita de "cavalerul dreptatii lui".
    Dumnezeu în marea sa intelepciune cand îi pedepseste pe politicieni, mai intai le ia mintile, ca de batut se bat ei singuri. Sarmanii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu