marți, 18 iunie 2013

KIORETE E GELOS...!!!

  Mai mult ca sigur ca zvonurile privind idila infiripata intre proaspata divortata de Cocos si primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, n-a cazut tocmai bine ficatilor prezidentiali. 
  Desi barfele au fost negate de cei doi, ele au fost luate foarte in serios de presedinte care cu orgoliul ranit, si vrand sa-i demonstreze Blondei barbatia de care dispune, si-a trimis haitele de procurori pe capul rivalului mai tanar.
  Uite-asa te nenorocesti daca pohtesti la Blonda Sefului...!!! Cine dracu' la pus pe acest Cocos mai tanar sa se "cotaiasca" public cu aleasa cotrocenista...sa starneasca gelozii si dorinte de razbunare ? 
  Zeus, n-a suportat s-o vada pe "asta mica" si infinit mai disponibila dupa lepadarea de Cocos, cum radia de fericire in preajma tanarului primar, care intamplator nu este insurat, deci,la fel de disponibil pentru orice aventura...asa ca a trimis DNA-ul sa-l cotrobaie pe la barbatie. Acestia a descins cu ordin de perchezitie si la primarie si la sediul trustului de presa patronat de edil cat si la locuinta acestuia.
  Acum omeneste vorbind, cum era posibil ca "Flacaul' de la palat sa treaca cu vederea zbenguiala favoritei sale. Tocmai ce scapase de Cocos..., tocmai ce se vedea singurul beneficiat al capacitatilor Blondei, cand asteia i s-au aprins calcaile dupa morcov mai tanar. Ei na fa ! Ce-ai facut ? Cu neastamparul tau ai starnit gelozia palatului. Acum o sa intre omu' la puscarie si nu o sa mai benesiciezi de serviciile lui decat odata la trei luni, in camera aceea special amenajata pentru asta. Nu puteai sa-l tii la "blat" ca doar capacitate de ai multumi pe amandoi ai..., Slava Domnului ! Ca doar stiai ca "jupanul" de dragul tau sacrifica orice ! A sacrificat consilieri, prim ministri si chiar propriu partid, numai sa te vada pe tine multumita...! Ai crezut ca o sa se-mpiedice de-un primar fie el si insuportabil de dichisit ?
  Nici din punct de vedere investitional, Zeus nu putea sa accepte o astfel de ofensa. El ia dat banul gros pe mana Blondei in perioada guvernarii portocalie, el i-a permis sa-l toace pe posetele cele mai scumpe si pe pantofii cei mai inalti, el a umplut-o de lovele...si-acum altu sa-si bage...in investitiile lui. Nu e bine domn' primar...nu e bine sa musti din prajitura Sefului !

Un comentariu:

  1. De ce m-am temut s-a întâmplat! Am profețit precum ,,oracolul din Delphy,, că dacă frumosul Paris(Primar) de Baia Mare, o răpește pe Elena, se va isca un nou război Traian(pardon! troian), cu un cal troian plin de procurori, băgat în frumoasa urbe de unde se agață harta în cui! În cuiul cui?!?!

    RăspundețiȘtergere