luni, 17 iunie 2013

BASESCU II NASESTE PE HOMOSEXUALI !!!

   Aflat in campanie electorala pentru viitorul sau partid emanat dintr-o FUNDatiae, presedintele Traian Basescu, a luat in vizor voturile homosexualilor, declarandu-se de acord cu casatoriile gay.
  "Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat, femeie cu femeie, este treaba lor..." a spus presedintele ieri la un post de televiziune.
  Bravo, bai baiatule ! Nici nu ma asteptam la altceva de la tine dupa ce tot pentru voturi, fica-ta era de acord cu legalizarea consumului de droguri. 
  Pentru "simpatia" si votul catorva mii de homosexuali si pentru a da bine in fata degeneratilor din vestul "civilizator" presedintele, este gata sa naseasca pana si cununia dintre o capra si un elefant. In afara de aberatia prezidentiala cu care incearca sa impace si capra... si elefantul, pardon...varza, Traian Basescu incearca sa obtina pentru noul sau partid si implicit pentru propria sa fiica voturile acestei minoritati sexuale.
    Cica sa faca ce vor ei "intre patru pereti". Parca pana acum aveau nevoie de certificat de casatorie ca sa "si-o traga " in intimitate. Nu asta ii framanta pe homosexuali, ci recunoasteare legala si implicit drepturile ce li se cuvin din aceasta recunoastere. Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca odata legalizate aceste casatorii exhibitionismul lor specific, afisat parmanet in public nu se va margini la a ramane intre cei "patru pereti".
 Cum adica pot sa faca ce vor ?  Sa omoare, sa se prostitueze, sa se drogheze..., orice ? Pai in aceste conditii ce rost sau mai bine spus ce temei legal mai au descinderile mascatilor in casele oamenilor, arestand; pesti, evazionisti, traficanti, curve si tot felul de astfel de infractori. Ce ei nu sunt tot intre cei patru pereti ai lor? 
  Dar daca unul pica in patima zoofiliei si isi aduce o capra, "intre cei patru pereti" ? Si-i place de ea...si caprei de el si vor sa se casatoareasca, sau macar sa faca un contract juridic, ca sa se mosteneasca unul pe celalalt ? Daca vor sa infieze un ied..., sau doi copii..., atunci cum facem ? Tot de acord ? Ca doar astia jura pe ma-sa ca n-o fac decat intre pereti !
  Hai fii cinstit ..., macar odata ! Tanjesti, nu-i asa, dupa voturile homosexualilor si al lezbienelor ? Foarte bine ! Dar ca sa-ti asiguri spijinul lor politic nu trebuie sa te prostituezi...! Poti fi demn ! Si mai este ceva: La ce-o sa zica Nutzy te-ai gandit ? Tocmai acum cand l-a lasat pe Cocos tu te dai " pe invers" ? Ti-ar conveni sa se cupleze si ea cu Oana Zavoaranu sau cu cine dracu stie ce alta parasuta ? Cum ti-ar pica ca in loc sa te viziteze noaptea la palat s-o bantuie pe asta prin cimitire ?
  Si daca tot esti atat de tolerant si de european... daca te tin balamalele, dute-n...Piata Universitatii si protesteaza. Pune trei curele si cinci pene pe tine si du-te la parada ca cine stie...poate iti voteaza FUNDatia.

P.S. Nu-mi fac iluzii...! Pana la urma legea va permite casatoria homosexualilor si in Romania. Ea este impusa de-afara, de vestul "civilizat" si face parte din Noua Ordine Mondiala, numai ca acceptarea oricarei pozitii a presedintelui, doar pentru un vot, doua in plus mi se pare ipocrizie si ma simt jignit ca sunt reprezentat de un asemenea om.

Un comentariu:

  1. Băsescu lovește din nou ... pe la spate/
    Privind în cruciș prin parbriz de Logan/
    Că prostul din fața frână peste poate/
    Ca să ferească un negru motan!/
    Atunci i-a venit lui Băsescu ideea/
    Că poate să prindă la voturi grămadă/
    Pe gay dacă-i lasă să se ... vorba ceea/
    Însoare cu acte, șă-și dea pe sub coadă/
    Să-și ia prunci de suflet făcuți de femeia/
    Ce e în nevoie, săracă, năroadă ...

    RăspundețiȘtergere