joi, 6 iunie 2013

TRAGEDIE ORIENTAL-MOLDOVINEASCA : TURCULETUL A PARASIT-O PE ZANA !!!

   Vai di mini...shi di mini ! Jali mari bre...!!! Doliu national ! Planji tata Moldova !!! Turculetul i-a dat papucii moldovencii noastre.
  Dupa ce in urma cu doua zile, de pe canapeaua lu' Maruta, fosta Zana a surprizelor cu zambetul arhicunoscut  ne explica tuguindu-si buzele cat de profunda si frumoasa este relatia ei cu mai tinerelul medic turc...a venit bomba. Turculetul s-a saturat si i-a dat papucii !
  Oficial au hotarat de comun acord sa puna capat relatiei. Cica presiunea media le-a stricat vraja si au hotarat sa se desparta. Neoficial, cica turcalaul membru al unei organizatii islamice ce nu accepta comportamente de Dorobanti, a avut de ales intre asternuturile zanei si cariera. Deranjati de mediatizarea excesiva a acestei relatii, sefii turcului, i-ar fi sugerat acestuia sa renunte la moldoveanca. Turcu s-a conformat si i-a dat flit.
   In acest punct stirea ar trebui sa se sfarseasca, dar cum in fiecare dintre noi zace si o mica tata barfitoare, zic sa continuam. Nu foarte serios, dar macar o lecuta mai aproape de adevar.
  Inca de la inceput am fost convins ca aceasta relatie este un nou episod in lupta dintre fosta zana a surprizelor si rivala ei de-o viata, cealalta moldoveanca, Raduleasca. Daca Raduleasca a putut sa se combine cu un pusti, ea, zana, de ce n-ar putea ? Ce pe ea n-o tin balamalele sa se-ncurce cu un tinerel ? Ce daca-i turc ? Conteaza asta ? In foamea ei pentru publicitate si-ar trage-o si cu o gorila daca asta trezeste interesul presei sau daca cealata moldoveanca a facut-o deja. Iar daca din asta iese si o relatie serioasa cu atat mai bine...ca si-asa ani trec, menopauza se-apropie..., si nu mai este timp pentru dat vrabia din mana pe ce-a de pe gard. Mai pe scurt ar fi aranjat-o pe Zanica, din toate punctele de vedere, o astfel de relatie. De aceea nu cred varianta despartirii "de comun acord". Cine-i prost sa-si taie craca de sub piciore ?
  Ce s-o mai dam la intors...!!! A fost pur si simplu parasita...fara nici un "acord comun" ! Altfel ce rost mai avea sa-si trambiteze fericirea si dragostea cu o zi inainte la Maruta si prin toate ziarele ? E evident ca turcul i-a dat flit, distrugandu-i divei toate visele. Ce credea moldoveanca ? Ca turcalaul ramane toata viata cu ea ? I-a batut bine buca..., s-a saturat...si gata. Pa !!! Asa patesc toate babele care se  trezesc dimineata cu ifose de pustoaice si ravnesc la tineri printi care sa le fericeasca.
  Cine se astepta ca o relatie dintre o muiere de 40 de ani, care si-o trage cu un turc sa-l faca pe fostu' gelos, si un tinerel dornic de publicitatea sa se sfarseasca altfel decat printr-o despartire. Cat sa-i fi placut si aluia sa reguleze la o matroana batrana, grasa si cu o sumedenie de masculi la activ ? 
  Acum,  hai sa fim seriosi ! Si-au facut numarul. S-au zbenguit cateva saptamani prin fata aparatelor de fotografiat, au tavalit asternuturi in serioase schimburi de experienta si pozitionare, au gustat din buna zeama a gainii batrane si a morcovului tanar, iar cand turcul a constatat ca patul a inceput sa scartaie a zis: gata, mi-ajunge !
Fluturii din stomacul divei au zburat, turcul a plecat in orient, iar moldoveanca s-a trezit spunand: Da shi bre...! Doar mai sunt shi alti nationalitati conlocuitoare...pi aishi !!!

Un comentariu:

  1. Las că mai cunoaștem o moldovencă celebră care s-a căsătorit cu un tenor italian, a divorțat și până la urmă a găsit un alt ,,cezar,, care nu este fătatu ci ouatu! Și este autohton, că până la urmă ... dulce ca mierea e ... ,,amorul,, patriei! Măcar că aceea este o adevărată, DIVA, nu fabricată de bulgarul Lazarov!

    RăspundețiȘtergere