marți, 11 iunie 2013

PERDEAUA DE LA CURTE..., ROCHIE LA PALAT !!!

  Imediat dupa aparitia de senzatie a Iuliei Motoc la ceremonia de investire a noilor judecatori CCR, numerosi comentatori au incercat sa faca o oarecare asemanare lumeasca a rochiei, robei, mantiei sau dracu' stie ce-o mai fi fost aia cu care era imbracata respectica doamna.
 O superba tinuta de budoar, marca "Balamuc" croita din perdeaua de la curte, accesorizata cu o extrem de utila banda reflectorizanta pentru noptile in care vocile din propriul capusor nu-i dau liniste. Un vesmant papal transparent din recuzita unui teatru de mana a cin'spea sau o camasa de noapte pentru ca probabil, avea de gand, sa stea, acolo, peste noapte.
  Ce-o fi avut, sau mai degraba n-o fi avut in capusorul blond, Iulica, atunci cand s-a imbracat asa, nimeni nu stie, dar ne reaminteste de vorba aia: mare tie gradina Doamne...si multi nebuni sar gardul. E clar ca femeia are multe pasarele la masarda. Ea este disperata sa iasa in evidenta, si de obicei reuseste. Asta o dovedeste postarile ei de pe facebook cat si tot felul de astfel de aparitii socante. Este exemplul clasic de pitipoanca nevasta de om cu stare, diplomat, careia daca-i doreste ceva sufletelul, i se indeplineste. 
  Lasand gluma la o parte, aceasta pitipoanca pe care nu criteriile de performanta, competenta sau sanatatea "masardei" au facut-o judecatoare ci supusenia si docilitatea cu care executa ordinele, a inclinat de nenumarate ori balanta deciziilor Curtii in favoare basistilor. In mainile unei astfel de "sorcove" au stat si stau inca decizii importante pentru aceasta tara. Ori daca atat te duce capul sa transformi o ceremonie protocolara intr-o etalare a penibilului si al prostului gust imi dau seama cu cata maturitate se va apleca asupra decizilor pe care le va pronunta.
  Daca va ajunge la CEDO, pe langa o astfel de tinuta, ar putea incerca si altele mai indraznete. Spilhozen sa para mai juna, sau "dezabieul" sa para mai sexy. La aceste tinute poate adauga cu succes, un galos uzat pe care sa-l traga dupa ea, stragandu-l : Azorel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu