miercuri, 19 iunie 2013

PRESEDINTA "LA MODA" SI "DATORIA PATRIOTICA" A FEMEII !!!

   Nici daca ne-am fi rugat divinitatii nu ne-am fi putut lauda cu norocul chior de a avea in fruntea tarii un ins a tot cunoscator. 
  Asta de ne-a cazut pe cap acu' vreo noua ani si pe care ne-a obligat vestul democratic sa-l mai suportam inca doi, se pricepe la orice. A demonstrat ca-i "baiat destept" si se pricepe la flote, vile, vanzari anterioare, servicii secrete, aranjamente politice, bautura, femei si homosexuali... Era imposibil sa nu se priceapa la stimularea natalitatii sau la citit in stele viitoare cariere politice.
  Dupa ce le-a taiata salariile si alocatiile pentru cresterea copilului, dupa ce a sprijinit un guvern corupt ce a reusit sa puna economia tarii pe butuci, dupa ce a adus familii intregi in pragul disperarii si al saraciei, dupa ce le-a indemnat sa plece din tara "mamicutelor si bebelusilor", presedintele a predicat despre "femeia care umanizeaza politica" si despre "misiunea fundamentala a femeii", reproducerea.
"Maritate, nemaritate...faceti fetelor copii ! Este o misiune patriotica..." Asa le-a indemnat presedintele pe femeile din Romania mangaindu-si mandru abdomenul plat si dand exemplu "tigancile imputite" care pot, spre deosebire de ramance "sa tina cinci-sase copii"
  Comparatia este fortata pentru ca diferenta esentiala, toasu' Baselu', intre femeia romanca si cea rroma este ca una se multumeste pentru puradeii ei cu mizera alocatie de stat, cu groapa Glina, cu cersitul si cu ciorditul in timp ce cealata are pretentii ceva mai mari de ca clasa politica si de la institutiile statului. Adica asta mai vrea pentru copilul ei si un ou, si o bucata de branza, vrea sa-i asigure o educatie si beneficieze de ingrijire. Mai pe intelesul mata, responsabilitate pentru cel adus pe lume. Pe piranda care "tine cinci- sase copii" o doare-n "mingeac" ce vor ajunge aia mici cand vor creste. Ii insoara si le marita la 11-12 ani si responsabilitatea de parinte s-a incheiat.
  Romanii spre deosebire de rromi chiar si in saracie sunt constienti ca un copil necesita ingrijire, atentie, educatie si poate nu in ultimul rand posibilitati financiare. De aceea vinovatii pentru scaderea drastica a populatiei nu se afla nicidecum  "sub plapuma" ci in legile acestui stat si in capacitatea lui de a oferi protectie, sprijin si educatie pruncului si minima stabilitate financiara mamei.
   Pe langa aceste indemnuri presedintele traian Basescu le-a vorbit femeilor si despre rolul lor in politica. El a apreciat ca "femeia umanizeaza politica..." sunt mult mai cinstite si mai loiale decat barbatii in politica si ar fi ucuros sa sustina o femeie ca Elena Udrea, la presedintie sau la functia de prim-ministru.
Desi in urma cu ceva timp Traian Basescu excludea candidatura unei femei la presedintia Romaniei spunand ca nu ar sustine-o pe Elena Udrea pentru o astfel de functie deoarece ar fi lipsita de sansa, viziunea acestuia s-a schimbat radical intre timp. El a profetit ca se apropie vremea ca o femeie sa candideze adaugand ca blonda de la Cotroceni este "un pariu castigat" si un "politician la moda".
   Bravo, sefu' ! Pai daca nici matale n-o sustii, din si in toate pozitiile..., atunci cine ? Unde mai pui ca are si calitati... Este o femeie dotata, calita, puternica si bagata, se da in gondole de tot felul, stie sa aprecieze un carnat de calitate, stie sa poarte tocuri, decolteuri si posete cum rar s-a mai vazut prin aceasta parte de lume. Are toate atuurile...mai ales ca pe la spate are un barbat puternic ce o sustine.
La cat este de pregatita are sanse mult mai mari sa devina  presedinta Norvegiei decat presedinta Romaniei caci spre deoasebire de Norvegia in Romania pentru functia asta e musai sa fii votat...ceea ce nu cred ca se va intampla. Dar vorba Ebei:  "omul e dator sa-ncearca" !

Un comentariu:

  1. Elena Udrea, deși nu mai are (Dorin) Cocoș, va candida ...

    Lumea cea mondenă
    Plină-i de cancan-uri
    Vești de caca-maca
    Umblă pe ecranuri
    EBA se mândrește
    Că are succesuri
    Pentru ţară şi-alte
    Multe interesuri
    Nuți vrea să facă
    Un copil cu Doru
    Dar acuma gata!
    S-a sfârşit amoru,
    După cum spusese
    Bahmu la TV
    Dragostea nu ţine
    O veşnicie!
    Că după o vreme
    Circa de trei ani
    Dragostea nu face
    Nici măcar doi bani
    Orişicât de mare
    E al tău buget
    Ea se duce Leano
    Pulii de suflet!
    Aşa că atinsă
    De al vremii val
    Iată că apare
    Ştirea de scandal
    Cum că doamna Udrea
    Nu mai procrează
    Ba chair dimpotrivă!
    Dânsa divorţează
    De ,,cocoşul,, dânsei
    Pe nume Dorin,
    Ce-are în afaceri
    Un succes deplin
    Lumea tot vorbeşte
    Că cocoşul, deh...!
    S-a culcat o dată
    Cu găinile
    Şi precum se ştie
    Dac-o faci o dată
    Faci şi-a doua oară
    Fapta-ncriminată.
    Vorba-i că Elena
    Ar fi fost sedusă
    Tocmai de-o persoană
    Foarte bine pusă
    Un primar anume
    Un bărbat stilat
    Care mai fusese
    Chiar şi deputat
    Pe vremea când Udrea
    Era ministresă
    Şi avea pe mână
    Fonduri de prinţesă.
    Ei colaborară
    După cum se vede
    Într-o poză-n care
    Lumea se încrede.
    Cătălin Primarul
    E de sus din nord
    Şi cu băimărenii
    E-n comun acord
    Deci dacă Elena
    Va fugi la el
    S-ar putea s-apară
    Un război la fel
    Cu cel vechi din vremuri
    Denumit ,,troian,,
    Şi iscat să fie de acel Traian
    Zis şi Băse-Chiorul
    Zis şi Suspendatul
    Părăsind de musai
    Două ori Palatul
    De la Cotroceniul.
    Și deci, la români
    Le cam mâncă nervii
    De-o sută de luni
    Însă iată-acuma
    O susține tare
    Pe duduia Nuți
    Pentru înălțare
    La rang de prințesă!
    Canadidată fie
    Pentru, pe la anu
    La Președinție!

    RăspundețiȘtergere