marți, 11 iunie 2013

ELENA NU MAI ESTE COCOS !!!

  Ce vizita la Merkel...? Ce noua compomenta la CCR..? Ce amendamente la constitutie...? Tineti-va bine ! Breaking news 100% !
Nutzy s-a despartit de cocosel...!!!
   Fugi domle' de-aici ! Nu cred ! Pai tocmai acum cand domnita voia un copil si se visa Presedintesa ?
   Ei na ! Uite ca se poate ! Dupa toate monicile, andreele, bahmutencele, tonciulesele si alte cateva zeci de pitipoance a venit randul si celei di-ntai a politicii romaneste sa ramana fara cocos.
  Despartire amiabila, zic ei, fara galagie si fara scandal pe ce si cum sa imparta acareturile. Cine ia andrelele, mopul, butoiul cu varza pentru sarmale sau tonele de euroi produse de fostii soti din munca cinstita...cu statul.
  Dupa zece ani si-au dat seama ca sunt "incompatibili" ! Iar noi fraierii trebuie sa punem botul, asa-i ? Da cam de cand incompatibilitatea asta ? De dimineata ? De az'noapte ? Ca doar cu cateva zile inainte, de pe canapeau lui Maruta, ne povestea cat de mult isi doreste un copil. E drept, nu ne-a spus cu cine..., dar parca acest brusc divort are alte dedesupturi.
  Pe vremea cand compatibilitatea lor tinea de contractele cu statul si de functia de ministru pe care duduia o obtinuse pentru inalte servicii aduse Cotroceniului, totul mergea struna. Diva era o familista convinsa, o gospodina desavarsita, iar el un viitor tatic dornic sa schimbe scutece. Cand regimul s-a schimbat si si-au pirdut functiile si privilegiile "incompatibilitatea" le-a strica planurile. N-au mai fost atatia banuti cat sa le satisfaca mariajul, asa ca s-au decis s-o "rupa in fericire" sau cu "fericirea".
   Colac peste pupaza le-a soptit o "pasarica" ca vin vremuri grele. Ca dosare tinute pana acum pe funduri de sertare tind sa iasa la lumina... Ca Zeus nu mai are putere sa-i apere..., ca  agoniseala de-o viata le este in pericol. 
  In aceste conditii salvarea vine numai de la un divort de fatada. Se poarta in peisajul mioritic romanesc si in clasa politica damboviteana, ca oameni cu nume mare si conturi doldora de valuta sa divorteze de ochii lumii ca ulterior sa imparta averea. Daca unul din ei cade la puscarie, celalalt pazeste restul de avere. Sunt nenumarate explemple in acest sens din care ne dam seama ca divortul celor doi este unul de "tip preventiv". "centura de siguranta" pentru linistea lor materiala si financiara.

P.S. Cica divortul ar fi fost inregistrat cu ceva timp in urma, dar a fost tinut secret pana ieri. A venit cu bomba exact cand Ponta era primit de Merkel, pentru ca lui Basescu nu i-a picat bine la stamac vizita premierului la Berlin. E drept ca nici n-apucase sa-si bea portia de...gheata, dar pentru linistea lui era mult mai inteleapta eclipsarea acestei vizite cu ceva socant. Ma intreb ce se va intampla la o eventuala vizita a premierului in state ? Se vor casatori iar ? Vor anunta ca au deja copii...doar pentru a acoperi presupusul eveniment ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu